|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Odlučio sam staviti ovdje prvu snimku našeg dema koji se sastoji od šest pjesama jer znam da ću dobiti iskrene i profesionalne odgovore, a prvu pjesmu predstavljam i uz popratnu fotopriču
Uskoro bi trebale i ostale, a i meni se ćini da ovaj mix još triba malo doradit. Pa bi volio sugestije gdje su greške i šta vam se ne sviđa Pjesma se inaće zove "Ćao Mornaru" i posvečena je svim mornarima manjinskog sexualnog opredjeljenja http://www.box.net/shared/68lygm4rzr Fotostory: Evo smo odlučili snimit prvi višekanalni demo pa smo se zaputili u Makarsku, da u kučnom studiju Zbunjenih (poznatijem kao "Šupa") to napravimo. O Zbunjenima koje je Denyken producirao više na www.zbunjeni.com Neno a.k.a. Drug Inžinjer u akciji ![]() Mici a.k.a. Voditelj Odjela također radi nešto korisno ![]() Mate a.k.a. Milan Apoteka se saživio s gitarom ![]() Pa malo poziranja ![]() Producent Matko se pita "Koji je meni kurac trebalo da pustim ove idiote u kuću???" ![]() Oduševljenost odsviranim ![]() ![]() ![]() ![]() Zločesti" producent me je tjerao da sviram, i to bez pedala, ovo je sve opreme šta se smjelo koristit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mala zvijer, hvala Đaro (inaće splitski graditelj pojačala poznatiji kao Valveodour (www.valveodour.com) ![]() Druga zvijer ![]() Ja ovo nikad ne bi zna naštelit, to divlja, kasni gitaru, ali fino zvuči, peavey služi samo kao stalak. Đuuurgene, i ti bi svoj treba za to upotrebljavat ![]() Jebate koliki sam, telac na meni izgleda kao SG na nekom mršavijem ![]() ![]() ![]() ![]() Znam, moram smršavit i obrijat se, ne mogu ovakav postat zvijezda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by sira; 01-09-2009 at 04:40 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji kvalitet snimka | pevac | Computer Hardware | 16 | 11-03-2009 02:26 PM |
Mastering - shirina snimka - pomoc | Mitjovan | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 03-05-2008 08:57 PM |
Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning) | Koshpa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 81 | 18-04-2008 06:44 PM |
Snaga na 'live" svirci? | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 31-10-2007 08:50 PM |
Ti si moja snaga | moytsa | Promocija radova | 10 | 22-10-2005 07:10 PM |