|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo jedno pitanje iz "tehnike miksovanja". Interesuje me kako ispeglati zvuk akusticnog instrumenta kao sto su violina, sax, harmonika, gitara itd. tako da zvuci udaljenije u prostoru (napred - nazad)? Do sada sam to radio reverbom ali me interesuje postoji li neki efekat kojim se rade te stvari?
Kad vec postavih ovakvo pitanje, interesuje me da li kod nas moze da se nadje neka literatura (na nekom od jezika sa prostora Ex YU) koja pojasnjava cemu sluzi koji efekat i objasnjava njegove komande (bar one opste koje nalazimo na svim efektima)? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nivo traka u aranzmanu | AVaX | Audio Produkcija - Tehnike | 49 | 31-12-2010 11:27 AM |
Export traka u Cubase-u? | HeatMan | Audio Software | 58 | 16-05-2007 12:29 AM |
Cubase Traka | Brka | Audio Software | 7 | 17-05-2006 11:19 AM |
Stereo traka za mastering | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 17-12-2003 10:54 AM |