|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Mnogo dobar sekvencer, deluje mi apsolutno drugacije od drugih a i stabilnost mu je jaca strana. Koriste ga mnogi DJ-evi na Laptop-ima.
http://www.ableton.com/index.php?main=live&sub=WhatsNew
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
dobar je...za postavljanje osnove odlican je i Tracktion posto je uzasno lak za upotrebu a ima sve opcije kao i Cubase (jedino nema one ultra-napredne midi funkcije ali to ce biti ispravljeno u sledecoj verziji)...takodje, fenomenalan user interface (sve ti je u jednom prozoru)...
http://www.rawmaterialsoftware.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() evo ja nisam DJ, a koristim ga za pustanje lupova u svom bendu, pored zivog bubnjara, basiste, perkusioniste i svega ostaloga... ![]() dobar software, stvarno. hmm...verzija 4? huh.. to bi trebalo nabaviti.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
hehe mislio sam malo subjektivno ali naravno da se koristi u svim muzickim pravcima
![]()
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
Ableton je majka....
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
jel neko od vas bas, bas koristi Live 3 (posebno me interesuju nastupi uzivo)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ja koristim bas live3, i to na svirkama... sta te interesuje?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Najpre me interesuje stabilnost... Da li si imao nekih problema u radu za vreme svirke? Koja zvuchna kartica ti je u mashini? Da li si koristio nesto drugo osim trigerovanja semplova iz Live-a, recimo, da li si rewireovao Reason ili neshto slichno, i ako jesi, kako se to ponashalo? Da li (izvini na ovolikoj kolichini 'da li'-ja ![]() To je sve shto me inicijalno interesuje... ![]() Ja sam, inace, jaaaaako zadovoljan Live-om i u kucnim uslovima sve se ponasa odlichno. Radio sam razne stvari (a dosta toga mi je palo na pamet ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
|
![]()
Ja sam video da je Paul van dyk koristio Live na poslednjem mayday-u tako da sto se tice djiinga i stabilnosti nema greske.
Nisam ga koristio ali ako negde budem radio Live onda cu koristiti Ableton. inace dobar je i Acid, ne znam da li si ga koristio?
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Koncept Live-a je drugaciji, taman toliko da je mnogo zgodniji za varijante uzhivo, bilo da pravish pesmu direktno pred publikom ili DJishesh sa x virtuelnih gramofona... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |