|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Slozicete se ga je npr. Steinberg Groove Agent odlicno odsviran bubanj i da je nevidjeno lako raditi sa njim, ali da se malo tanko chuje...
E sad... Problem je bio dok je Balkanac smislio Nemca, a sve ostalo je lako ![]() Na ovo me podsetila moja danasnja prica sa StudioToncem o midi bubnjevima ... GAgent se moze snimiti kao GeneralMidi i ona su u midi raci sve note koje je on odsvirao. Posle umesto njega na istu traku se jednostavno nakaci BFD, Stormdrum Kompakt ili nesto slicno sto ima kvalitetnije komponente i problem je resen. I dobro odsviran loop bubnja, prela zi itd. i kvalitetne komponente bubnja. Naravno.... i BFD ima odlicne paterne i prelaze, ali ovo ipak siri mogucnosti i ubrzava rad.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno. Meni GA ima odvratne prelaze.
![]() saaamo rucno... mada sam poceo da ucim sad i bubnjeve pa sam postao teska peecajzla i oko toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
na koji nacin dobijem midi trek iz groove agenta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
tako sto namestis u nuendu da ti out bude Groove Agent a u njemu samom namestis midi out na ON.I snimas...
Inace meni se uopste ne svidjaju ti njegovi ritmovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Kako se vi snalazite sa njim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
postavis za IN Groove agent
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ pedja
jesi probao za zatezanjem i opustanjem koze??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() narocito kod ride cinele mi se dogadja da koliko god da spustin velocity sample se cuje za popizdit, tako se oni tisi lajeri cuju jace od glasnijih ![]() osim toga masu dobosa nema side stick. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a taj groove agent mi nije bas po gustu, ali je zgodan kad treba brzinski napravit neki demo, jingle i sl.
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ah taj BFD , meni kick cak i odgovara u odnosu na to kako je resen dobos .. sve je to lepo zamisljeno ali mi se nikako ne uklapa u aranzman , kada ga slusam posebno lepo to zvuci , aliii .. nikako ga ne upije aranzman .. sve ostalo i nekako ali dobosi su uzas za aranziranje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedno (verovatno) glupo pitanje | eternal prize | Computer Hardware | 8 | 21-06-2008 02:20 PM |
Problem sa ne znam chim:D (verovatno hard) | Jan | Computer Hardware | 6 | 24-04-2008 03:24 PM |
Verovatno najgluplje pitanje do sad... | kVu | Audio Software | 20 | 04-04-2008 04:05 AM |
Nuendo-verovatno debilan problem | dawid | Audio Software | 16 | 18-12-2006 03:58 PM |
Pisite ako znate pod hitno!!! | Nemania | Computer Hardware | 7 | 16-07-2006 01:57 AM |