![]() |
Verovatno znate, ali....
Slozicete se ga je npr. Steinberg Groove Agent odlicno odsviran bubanj i da je nevidjeno lako raditi sa njim, ali da se malo tanko chuje...
E sad... Problem je bio dok je Balkanac smislio Nemca, a sve ostalo je lako :D Na ovo me podsetila moja danasnja prica sa StudioToncem o midi bubnjevima ... GAgent se moze snimiti kao GeneralMidi i ona su u midi raci sve note koje je on odsvirao. Posle umesto njega na istu traku se jednostavno nakaci BFD, Stormdrum Kompakt ili nesto slicno sto ima kvalitetnije komponente i problem je resen. I dobro odsviran loop bubnja, prela zi itd. i kvalitetne komponente bubnja. Naravno.... i BFD ima odlicne paterne i prelaze, ali ovo ipak siri mogucnosti i ubrzava rad. |
Iskreno. Meni GA ima odvratne prelaze. :)))))))))
saaamo rucno... mada sam poceo da ucim sad i bubnjeve pa sam postao teska peecajzla i oko toga :)))) |
na koji nacin dobijem midi trek iz groove agenta?
|
tako sto namestis u nuendu da ti out bude Groove Agent a u njemu samom namestis midi out na ON.I snimas...
Inace meni se uopste ne svidjaju ti njegovi ritmovi... |
Re: Verovatno znate, ali....
Quote:
Kako se vi snalazite sa njim? |
Quote:
postavis za IN Groove agent |
@ pedja
jesi probao za zatezanjem i opustanjem koze??? |
Re: Verovatno znate, ali....
Quote:
narocito kod ride cinele mi se dogadja da koliko god da spustin velocity sample se cuje za popizdit, tako se oni tisi lajeri cuju jace od glasnijih :( osim toga masu dobosa nema side stick. :( :?: :!: :?: :!: a taj groove agent mi nije bas po gustu, ali je zgodan kad treba brzinski napravit neki demo, jingle i sl. |
Quote:
|
Ah taj BFD , meni kick cak i odgovara u odnosu na to kako je resen dobos .. sve je to lepo zamisljeno ali mi se nikako ne uklapa u aranzman , kada ga slusam posebno lepo to zvuci , aliii .. nikako ga ne upije aranzman .. sve ostalo i nekako ali dobosi su uzas za aranziranje :shock:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:13 AM. |