|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Molim vas pomozite mi !Zanima me: kako vi kad snimite vokal vec na hard drive u sequencer,obradite sa effektima taj lead vocal i sa kojima?
naprimjer: 1.eq 2.compressor . . . . . Hvala 100 puta!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
1. deeser ako treba
2. compresor 3. neki warmer 4. eq, osim ako nije dobro snimljen pa nije potreban pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Zaboravio sam kazati,da sam vokal snimio preko behringer b 2 microphona i onda u yamaha aw4416 preamp bez ikakvih compressora i effekata direktno u rme multiface na hard drive.Samo preamp sam koristio od Yamahe i nista drugo!Zato me zanima sta da uradim po vrstnome redu!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravi pluginove. Skupljaj pare i kupi Behringer Tube Composer T1952. Mogucnosti koje ti pruza zadovoljice te do kraja zivota bar kada je o snimanju glasa rec.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ustvari, cekaj malo. Ako ovi na Yamahinom sajtu ne lazu dao si za uredjaj oko 2500 dolara!?! E pa onda ti sigurno imas para za mnogo sofisticiraniju spravu od one koju sam ti preporucio. Ipak, jedno stoji: zaboravi pluginse i problem resi hardverski nekim Composerom ili sl.
![]() |
#6 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
P.S. Nije da se ne slazem vec me interesuje misljenje! ZASTO? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
ako recimo imas materijal koji bi klipovao...kada stavis softverski kompresor to je snimljeno sa klipom i nikako se ne moze ispraviti...ako je hardverski on to limituje i snimi se kako treba... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
Koje jos slicne preldazete od drugih firmi??
*Pure , nemoj molim te samo neke od par hiljada eura .. daj nesto dobro a nizeg cenovnog ranga!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Od srednjih, Focusrite Voicemaster (moze i Pro)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Voxformer - Plugin za Vokale i ostalo... | dejankuki | Audio Software | 0 | 19-03-2009 11:12 AM |
mikrofon za vokale | nunuk_t2L | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-05-2007 12:32 AM |
Mikrofon za rap vokale? | tread | Produkcija Elektronske Muzike | 44 | 04-12-2006 11:59 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |