Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Pravna Pitanja

Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-07-2014, 10:45 PM   #1
Wolf_Machine
Junior Member

Wolf_Machine's Avatar

Default FL studio licenca

Pozdrav ljudi. Zanima me, da li je neko od vas kupio Fl studio preko Image-Line sajta, kakva su iskustva (mislim na registraciju, placanje i licencu, Srbiju kao banana drzavu)? I posto bi u slucaju kupovine npr. Fl Studio Signature Bundle + all plugins ( kosta oko 900$) kupac posedovao legalan i licenciran softver, da li bi to znacilo ..da svaki projekat koji bi bio napravljen na takvom legalnom softveru, i naravno samo sa legalnim semplovima i alatima koji bi dosli uz Fl Studio i plugin-ove, da li bi u pravnom smislu to bilo dovoljno da se taj projekat deklarise kao legalan sto se tice same sadrzine projekta? Naravno posle toga dolaze autorska prava, lebel..itd..ali pre toga.. milsim na prjekat u tehnickom smislu..da li bih kupovinom Fl studio ..dobio slobodu da sta god napravio preko Fl studio..mogu da koristim u komercijalne svrhe..ili je za to potrebna neka posebna licenca ? Hvala u napred, izvinite na malo opsirnijem i mozda konfuznom threadu .
Wolf_Machine is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2014, 05:23 PM   #2
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Za koga ti to izdajes, kada te pita na cemu radis? I naravno da bi imao slobodu da kada kupis softver dokazes da imas legalno.

Tapa Tapa Tapa Talk
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2014, 08:10 PM   #3
Wolf_Machine
Junior Member

Wolf_Machine's Avatar

Default Re: FL studio licenca

Hvala na odgovoru. Ne izdajem ni za koga, vec se samo interesujem . Inace.. svidjaju mi se tvoje stvari na soundcloud-u, pogotovu ambijantalne..poz
Wolf_Machine is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2014, 01:24 AM   #4
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Quote:
Originally Posted by Wolf_Machine View Post
Hvala na odgovoru. Ne izdajem ni za koga, vec se samo interesujem . Inace.. svidjaju mi se tvoje stvari na soundcloud-u, pogotovu ambijantalne..poz
Nema na cemu, i drago mi je da ti se dopada moja mjuza

Tapa Tapa Tapa Talk
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules