|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ljudi. Zanima me, da li je neko od vas kupio Fl studio preko Image-Line sajta, kakva su iskustva (mislim na registraciju, placanje i licencu, Srbiju kao banana drzavu)? I posto bi u slucaju kupovine npr. Fl Studio Signature Bundle + all plugins ( kosta oko 900$) kupac posedovao legalan i licenciran softver, da li bi to znacilo ..da svaki projekat koji bi bio napravljen na takvom legalnom softveru, i naravno samo sa legalnim semplovima i alatima koji bi dosli uz Fl Studio i plugin-ove, da li bi u pravnom smislu to bilo dovoljno da se taj projekat deklarise kao legalan sto se tice same sadrzine projekta? Naravno posle toga dolaze autorska prava, lebel..itd..ali pre toga.. milsim na prjekat u tehnickom smislu..da li bih kupovinom Fl studio ..dobio slobodu da sta god napravio preko Fl studio..mogu da koristim u komercijalne svrhe..ili je za to potrebna neka posebna licenca ? Hvala u napred, izvinite na malo opsirnijem i mozda konfuznom threadu .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Za koga ti to izdajes, kada te pita na cemu radis? I naravno da bi imao slobodu da kada kupis softver dokazes da imas legalno.
Tapa Tapa Tapa Talk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru. Ne izdajem ni za koga, vec se samo interesujem . Inace.. svidjaju mi se tvoje stvari na soundcloud-u, pogotovu ambijantalne..poz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Tapa Tapa Tapa Talk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studio u izgradnji(studio Garaza) | nik1883 | Dizajn i konstrukcija studija | 131 | 18-07-2015 10:12 PM |
licenca za osnivanje muzicke izdavacke kuce | goga | Pravna Pitanja | 2 | 14-10-2009 11:04 PM |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |