| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-05-2013, 12:21 PM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2006 Location: Shid 
				 |  Du?ine kablova u studiju? 

Re?io sam da se ponovim monogami 2549 kablom i zamenim neke od postojećih u svom kućnom studiju,pa sam u dilemi koliko mi kabla u stvari treba.Koje du?ine kablova vi koristite u va?im studijima.Za monitore(od zvučne kartice do monitor kontrolera,od monitor kontrolera do monitora),od preampa do zvučne,od mikrofona do preampa,od gitare do preampa i drugo  .koji bi bio neki optimum za snimanje i monitoring.Hvala | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Obelezavanje kablova i patch polja | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-10-2010 08:29 AM | 
| Vadjenje optickih kablova - kako?! | akordeonista | Computer Hardware | 3 | 19-04-2010 11:24 AM | 
| Izrada Balansiranih kablova | Akcija | Tutorijali | 2 | 10-05-2008 11:24 PM | 
| Kvalitet optickih kablova? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 26-03-2005 08:59 PM |