|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li je neko probao neki od ovakvih naprava..... ima li smisla probati to u studiju, jer je najeftinija 'nasha' varijanta koja odskace od klasicnih RME i slicne klase nekih 900-1000e (benchmark DAC i sl.). Meni prevashodno treba za monitoring, posto mixam ITB
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Probao sam ja svasta i....bolje ne,ne gubi vreme na to.Ima stvarno dobrih ali nije to za te namene.ADI8 DS pa nadalje i miran si.Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() http://www.thomann.de/fi/lake_people..._a_wandler.htm pozdrav. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja razmisljam da u doglednoj buducnosti uzmem ovaj Lake People: http://www.thomann.de/fi/lake_people...ac_wandler.htm Ali onda cu morati i neku PCI karticu sa AES EBU ulazima, odnosno izlazima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zato trazim neko resenje bolje od postojeceg (FF800), a ne toliko skupo
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Onda bolje ostani na istom dok ne skupis neke pare pa uzmi neki dobar Dac,jer nema puno opcija u tom cijenovnom rangu na zalost... mada lavry black moze da se nadje polovan za neku pristojnu cijenu.... ali ko zna mozda iskopas nesto bolje od ff 800 za neku ok cifru bem li ga....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
1000-1500EUR treba odvojiti minimalno za pristojan stereo DAC oko 750EUR kosta Lynx L22 (pci kartica, ADC i DAC + AES3 i/o)... i to je to. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-09-2010 at 06:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 15-09-2010 at 07:19 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislim da ne mozes direktno sinhronizovati dva odvojena entiteta u pc... tako mi se cini.... ali... mozes iskoristiti AES3 ili s/p dif izlaz iz FF800 i ubosti ga u ulaz u L22 pa prerutirati to na output DAC u L22 (preko njegovog internog miksera)..... tako bi L22 prakticno radio "stand alone" slicno kao i spomenuti DACovi... PC bi mu davao samo napajanje i konfiguraciju. definitivno mi se cini da je sada (u ovom slucaju) Lynx L22 najbolja varijanta ako "skocimo" sa FF800 malo dalje. Uglavnom ljudi ne vole PCI slot... ja se jos ne bojim da ce zastariti... cak i ako bude... uvek cu moci da nadjem neku starudiju sa kojom cu moci da merim... i kao sto rekoh ... s obzirom na digitalne i/o koje poseduje, kao i WordClock... moguce je da radi i "stand alone" pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-09-2010 at 07:32 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Omiljeni AD/DA konvertori | Boskovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 25-02-2012 10:46 AM |
Konvertori | OFF | Ogi Radivojević | 8 | 02-10-2007 04:25 AM |