|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Bole Spasic, neizmerno kreatvan, uradio je dojajcanu pesmu...
Ovo je nekakav demo iz spavace sobe sa P3 i terratec katre... ali mislim da vredi da se cuje....onaj bas garazni sound... Mada je boobanj kucan sa moje strane i to dugo (u reason-u)... Covek je uradio text i mjuzu a ja snimio i izproducirao tada sa dvadeset i nesto god, ali je ,kazem,na nivou demo-a, staro je 6-7 god...vreme , onomad kad su se jos pisali textovi...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 06-04-2011 at 03:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
To je to...
Muzikalno, bez opterecenja ovim i onim, bas kao sto se to radi svuda oko nas... Skoro pogledamo projekat jedne pesme koja je cela pesma uradjena u PT sa kuckanjem u zube i olovkom u sto, ostalo sve iz Expand2, klavir, gudaci... Stvar je svetski hit, svi se nesto loze na produkciju... Dok se vode izlizane rasprave, talentovani ljudi stvaraju... Ovo je super! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Tnx!!!
....dok ja skontam... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stari, dobri problem | OFF | Audio Software | 7 | 20-02-2010 08:17 PM |
Impulsi.... novi, stari, dobri, loshi....... | OFF | Audio Software | 38 | 29-08-2007 08:29 PM |
stari vs novi analognjaci? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 40 | 29-06-2005 10:28 PM |
Nova ploca - stari procesor | Mogli | Computer Hardware | 6 | 10-04-2004 02:26 AM |