|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ako slucajno ima negde neko ko ne zeli da proda svoj klavir, pianino, digitalni klavir, elektricni klavir, stagod, a niko ga u kuci ne svira molim da mi se javi.... Placala bih 20 evra mesecno za iznajmljivanje....
Molim vas, pomozite mi, postajem ocajna ![]() Ako slucajno cujete da neko iznajmljuje klavir, molim vas da me obavestite ili preko foruma ili na milica.markovicc@gmail.com Takodje, ako neko ima bilo kakve informacije na ovu temu, pisite!! Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
klavir |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
(p)reparacija klavira u Bg ili sire | milanCHE | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 06-06-2009 09:54 PM |
Produkcija violoncela i klavira | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 46 | 24-01-2009 08:25 PM |
Snimanje vokala uz klavir (ali bez klavira) | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 10-08-2007 07:02 AM |
iznajmljivanje instrumenata | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 03:58 PM |
Iznajmljivanje opreme | davormen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 24-01-2005 09:07 AM |