|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zamolio bih da mi neko preporuci, pre svega, VST instrumente za solo trake. Zanima me sta odabrati za el. i akusticnu gitaru, harmoniku (argentinsku i srpsku
![]() Zeleo bih da znam, ima li smisla da pokusam da upotrebljavam i Celemony Melodyne, Vocaloid Prima, Sony Oxford EQ i Waves IR-1? Ili ce me to samo odvuci previse daleko od konkretnog rada? Nemam ni kvalitetan mikrofon, ni uslove za kvalitetno usnimavanje glasa. S' druge strane me interesuje kako te "stvarcice" rade... Sve za potrebe stvaranja onog sto nalaze trenutna inspiracija. Ne preferiram konkretno nijedan muzicki pravac. Mozda bude nesto instrumentalno, mozda (m)etno ![]() ![]() Unapred hvala na bilo kakvoj pomoci! Pozdrav! Last edited by sasa.ivkovic; 01-04-2009 at 07:06 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Realne brass sekcije? ili solo instrumenti? | HeatMan | Audio Software | 29 | 04-03-2009 02:34 PM |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |
vst instrumenti | liman021 | Zoran Vračević - Vrač | 4 | 09-08-2006 11:11 AM |
:: Universal Audio Solo 110 / Solo 610 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 14-10-2005 04:55 PM |