![]() |
Solo instrumenti & VST plug-ins
Zamolio bih da mi neko preporuci, pre svega, VST instrumente za solo trake. Zanima me sta odabrati za el. i akusticnu gitaru, harmoniku (argentinsku i srpsku:)), buzuki, orijentalne instrumente, brass sekcije i ostale duvacke instrumente, gudacke instrumente (svidja mi se Garritan Solo Violin; ne znam da li je sve od Garritan-a tako dobro), akustican bubanj, itd... Da ne pakujem na hd-ove neke silne terabajte, ako za tim nema potrebe. Nisam profesionalac i bavim se time koliko mi vreme dozvoljava. Sto se tice bas deonica, mislim da Trilogy za sada zadovoljava sve moje prohteve.
Zeleo bih da znam, ima li smisla da pokusam da upotrebljavam i Celemony Melodyne, Vocaloid Prima, Sony Oxford EQ i Waves IR-1? Ili ce me to samo odvuci previse daleko od konkretnog rada? Nemam ni kvalitetan mikrofon, ni uslove za kvalitetno usnimavanje glasa. S' druge strane me interesuje kako te "stvarcice" rade... Sve za potrebe stvaranja onog sto nalaze trenutna inspiracija. Ne preferiram konkretno nijedan muzicki pravac. Mozda bude nesto instrumentalno, mozda (m)etno:D, pop, rock, dance (ali italo:shock:),... Unapred hvala na bilo kakvoj pomoci! Pozdrav! |
Re: Solo instrumenti & VST plug-ins
Ethno world 3,RealStrat Guitar...
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29 PM. |