| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  09-03-2009, 12:45 AM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2005 Location: Smorville 
				 |  Gde i kada su muz. festivali kod nas??? 

Evo ovako,resim da snimim devojci pesmu za 8.mart i to odradim sa ortakom fenomenalno,zamislite kada smo i sebe odusevili  .Pesma je mnoooogo dobra,neki pop-rock ljubavni fazon etc.E,sad resimo da sa tom pesmom izadjemo na neki festival koji je "pogodniji" za neafirmisane izvodjace.Pa bih Vas zbog toga zamolio da mi malo objasnite kalendar festivala u Srbiji,gde i kada su festivali kod nas.Ja sam recimo predlozio ortaku Panmusic u Pancevu,ali nemam pojma kada se odrzava itd.Dajte bilo kakvu informaciju,please,jer nikada nismo bili nigde  P.S.Na nasu odluku da ucestvujemo na nekom fest. nije uticala Beeeeovizija  Unapred hvala. 
				__________________ -"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!"   | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 07:35 PM | 
| shta radite kada.. Moan zone :) | HeatMan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 02-07-2009 06:49 AM | 
| Da Li Vam Smeta Kucanje Sata Kada Legnete Da Spavate? | Jan | Razno | 25 | 29-08-2007 10:46 PM | 
| Konkretno, ?ta se događa kada ... | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 13-08-2007 01:58 PM | 
| ?to kada kreativnost zapne? | ANITA | Razno | 38 | 13-01-2007 07:47 PM |