|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nekakvo je opće mi?ljenje da je adobe audition DAW za početnike, uvod u ozbiljno bavljenje produkcijom i postprodukcijom zvuka. ako netko ovdje ima nekakvog iskustva sa zadnjim auditionom, zanima me u koju bi ga kategoriju stavili u odnosu na priznatije softvere tipa sonar, cubase, nuendo, itd.....naravno, svatko ima svoje preferencije, ali neka opća ocjena- koliko to je ili nije ozbiljan softver?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
po meni bolje radi od ova dva. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ovisi kolko si ti ozbiljan glazbenik, ako si pocetnik onda ce ti bit i vise nego dobar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Dok nije izisao AA3, koristio sam tandem : CuBase / Wavelab.
Sada : CuBase / AA3, ili CuBase / Magix - zavisno sta radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Adobe Audition je EXTRA software!
Cubase koristim za MIDI snimanje,a Adobe za audio,editing i,uopste,koristim ga za audio snimanje. Kada sam se upoznao sa Adobe-om,skoro da sam prestao,za te svrhe,da koristim Sound Forge! Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hmmm... nisam probao! Kazete da je dostojna zamjena za Wlab?
![]() Onda moram probat. Bilo bi najs imati neki editor bolji od Wlaba (ne kazem da je wlab los ali... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
sx 3/audition 2 je kombinacija koju koristim... svaki alat je u pravim rukama mocan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim ekspertno mi?ljenje | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 09-02-2009 06:19 PM |
studio oprema,mi?ljenje | didovzub | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-10-2008 12:42 AM |
Volio bih čuti va?e komentare na produkciju | Mrmot | Promocija radova | 9 | 28-11-2005 09:02 PM |
va?e ?elje i ma?tanja? | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 16-08-2004 04:54 PM |
mi?ljenje o mayi 44 usb | File | Computer Hardware | 0 | 23-03-2004 11:33 AM |