|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
?ao! upravo sjedim pored svoga korga ms2000 i nordracka2,rm1x i sh32 i jo? uvijek mi ne?to fali,a ?to? ve? se sada u mraku osje?am kao da je nova godina kad zasvijetle sve ove ma?inice...
ali moje ?elje nisu jo? ispunjene-evo nekih od njih 1.neuron 2.moog voyager(ili se omega 8) 3.yamaha vl1 4.yamaha cs80 5.jd990 roland 6.korg wavestation a/d 7.i jo? i jo?.... e sad ste vi na redu-ba? me zanima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
|
![]()
Moja zelja se svodi na jedan dobar komp.
Abit NFS (valjda je ova) 1 GB RAM 320 GB Hard disk space-a i moze u sve to : emu 1820 E sada kada bi malo prosetao u glavi ima toga jos : Scope SRB TC Powercore Uad Studio Behringer 3216 itd. ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
hmmmmmmmmm
zipa sad: Roland VS2480 v2 Digital Audio Workstation Studer A-827 Analog 24 track Recorders Pro Tools mics Shure KSM44 Neumann M149 Rode Classic II Sennheiser MD441 ... ima josh al dosta Monitoring: Tannoy Dual DMT II 15's Bi-Amped Yamaha NS10M's Auratones e sad kad bi poceo i procesore da nabrajam i instrumente i bla bla bla shta sve ne, kud bi kraj bio... pogotovo kad bi krenuo sa gitarama i procesorima, da ne pricam o efektima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
aham.
1. Roland Juno 106 2. neki dobar midi merger 3. Neumann u87 4. sennheiser 441,421... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
1.cs 80(ili pak midi kontroler sa motorizovanim fejderima +Arturia cs 80)
2.Oberheim obx-a 3.Oberheim Matrix 12 4.Crumar spirit(jeste da ima jedan oscilator ali ima lep zvuk) 5.Moog modular sistem 55(kad bi razumeo kako radi) 6.motm modular 7.Elka synthex 8.Ems Vcs3 9.Ems aks synthi 10.Alesis andromeda a6 11.Roland jupiter 8 12.Sequential circuits prophet vs(zbog filtera baziranog na OTA gain celiji) I jos jedno sto sintisajzera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mnogo vas BRE neko razmazio
![]() Sta ce biti kad i mene uhvate takve zelje. Nece valjda ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja sm takodjer skroman!!!!!
Behringer DDX 3216 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Retko ko se seti da potrazi Edirolove kontrolere.U toj klasi mislim da su najbolji i ja se spremam da uzmem jednog (PCR 80-5 oktava ).Zato sto ih Roland pravi imaju i najbolje dirke,a sto se tice programiranja tu su ekvivalent sa evolutionom(evolution i keystation pro 88 kontroleri koji koriste dobar editor-Enigmu koji ti omogucava lako i kompletno programiranje) Inace,Audiophile ti je sada pojevtinio-90 EUR je,mada treba jos razmotriti i emu 0404. ![]() Vidis da i Native instruments koriste male Edirole na svojim prezentacijama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Imas Neko,ili ga samo zelis?U osnovi to ti je komp sa ugradjenom klavijaturom,tastaturom,klizacima itd.Za zive svirke odlican,ali to je ludost za kucni studio.Sprava koja se brzo mora upgradeovati.Pa ja bih za te pare kupio Nord Lead 3+Minimoog Voyagera ili Andromedu A6 i jos bi mi ostalo para
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
Volio bih čuti va?e komentare na produkciju | Mrmot | Promocija radova | 9 | 28-11-2005 09:02 PM |