|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da ima par zainteresovanih za Violet mikrofone...pa dozvolih sebi da postavim par fajlova na uporedni test:
VIOLET BLACK KNIGHT RODE NT1 SE 2200A SE Z3300A NEUMANN U89 Fajlovi su preuzeti sa Gearslutz-a, a snimano je kroz Focusrite Octopre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Manley!
Violet mi zvuci super. Malo je nekako definisaniji (po meni) neumann, ali cene kazu svoje. SE su mi toliko neprijatni da me glava boli. Ni Rode mi se nikako ne dopada. Hvala jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
uzmi u obzir da nije pri svakom snimku stajao na istoj razdaljini od mikrofona....to se najbolje vidi kada se signal obradi, EQ i Comp i pusti sa muzikom zajedno, ali slazem se sa tobom da je sirov snimak odlican i da moze dobro da se obradi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
iskreno... svi osim neumanna i violeta mi zvuce kao da im je potrebno dodatno sredjivanje u mixu... a violet mi izlazi kao pobednik... stice se utisak da violet najbolje leze u mix i koja god intervencija sa eq da se odradi da ce i dalje zvucati dobro i skladno, dok za druge (osim neumanna) to ne bi mog'o reci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni se ipak najvise svidja neumannova "slina". Mada crni vitez je potpuno dobar, nema sto.
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
violet i neumann mi nekako zvuce najprirodnije. glas za violet! hvala manley na testu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
he he he he ...... super je test ...... jeftina roda je praaaavaaa
![]() DA , ovde Violet lepo zvuci , doduse ne tako smooth kao Neumann .... ali stvarno zvuci vrhunski za 350 e ..... vrh ! Nego ....taj Amethyst ....... ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Amethyst je NEVJEROVATAN!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Daj izorganizuj kad si slobodan da svratim na slusanje ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
test mikrofona: se electronics 4400a vs. violet black knight | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 11-04-2012 09:34 AM |
Srbija PRVAK SVETA!!! | peruzza | Pricaonica | 3 | 02-08-2009 01:08 AM |