|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ali moram da budem siguran da mi trud nije uzaludan..
naime, imam oko 500 projekata koje sam radio davno u fl studiu 6ici ja mislim.. no nebitno, ne bih da instaliram fl opet i da se smaram as njim, pa me zanima postoji li mogucnost da se nekako projekat otvori u sx-u..? ili neko jednostavnije reshenje? najjednostavnije shto mi pada na pamet, je da izvuchem sve semplove koje sam koristio i midi zapis svih kanala pa da to bacim u sx, pa da semplove otvaram jedan po jedan u kontaktu/battery-u itd.. shto bi zahtevalo dosta vremena.. a poshto ne volim da radim ponovo svoje pesme, a i ovo me jaako nervira ne znam shta da smislim sada.. pa rekoh, ima li neko pametnije reshenje? ili mozda neki konverter (u shta sumljam) iz flp u cpr? ![]() a ovo moram da uradim jer su ljudi zainteresovani i u te gluposti od pre 3 godine.. pa kao ajd da budem prema mushterijama dobar "videcu shta mogu da uradim"... ajd recite mi da ima nade, molim vas.. ili me ubijte u pojam totalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
matori. dodji. pivo. na mene. volim te.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ne teraj me da pravim screenshot-ove..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
pa jbg, rani radovi se ne kauntuju..
![]() poz edit: @ master: pa nije to to brate.. ovo je samo za rewire.. a sa rewireom mosh samo 16 kanala da provuchesh.. a ja ih imam dosta.. a i ne zelim da mi fruti bude umeshan u celu prichu... ![]() Last edited by HeatMan; 30-05-2008 at 09:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da je to sto zelis nemoguce. Jedino export ili ReWire, a to ce ti oduzeti previse vremena. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ne gine ti ponovna instalacija Fruitija i projekat po projekat export, garantovano, ne gubi vreme na trazenje resenja.
Ovo pisem iz licnog iskustva, dosli momci sa projektom u Fruitiju, pa izgubih par dana na trazenju resenja koje ne postoji iole kvalitetno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvuchna karta opet glupo pitanje | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 50 | 25-08-2008 11:06 PM |
Jedno (verovatno) glupo pitanje | eternal prize | Computer Hardware | 8 | 21-06-2008 02:20 PM |
malo glupo pitanje,ali... | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 19-10-2007 08:52 AM |
Prosto (možda čak i glupo) pitanje... | arsenique | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 23-08-2005 03:53 PM |