![]() |
zeshce glupo pitanje
ali moram da budem siguran da mi trud nije uzaludan..
naime, imam oko 500 projekata koje sam radio davno u fl studiu 6ici ja mislim.. no nebitno, ne bih da instaliram fl opet i da se smaram as njim, pa me zanima postoji li mogucnost da se nekako projekat otvori u sx-u..? ili neko jednostavnije reshenje? najjednostavnije shto mi pada na pamet, je da izvuchem sve semplove koje sam koristio i midi zapis svih kanala pa da to bacim u sx, pa da semplove otvaram jedan po jedan u kontaktu/battery-u itd.. shto bi zahtevalo dosta vremena.. a poshto ne volim da radim ponovo svoje pesme, a i ovo me jaako nervira ne znam shta da smislim sada.. pa rekoh, ima li neko pametnije reshenje? ili mozda neki konverter (u shta sumljam) iz flp u cpr? :) a ovo moram da uradim jer su ljudi zainteresovani i u te gluposti od pre 3 godine.. pa kao ajd da budem prema mushterijama dobar "videcu shta mogu da uradim"... ajd recite mi da ima nade, molim vas.. ili me ubijte u pojam totalno.. |
Re: zeshce glupo pitanje
|
matori. dodji. pivo. na mene. volim te.
|
Quote:
Jel pomoglo?Pivo ne odbijam nikako.Ajd izorganizovacemo se ovih dana.Od nedelje imam malo vazduha.Ubili su me poslednjih meseci:D ne znam kako sam preziveo.Pozz |
Quote:
|
Quote:
ajd ajd.. zovi.. ne budi stranac.. ne budi zvezda.. :) :D @tribal: pa jbg.. desh vishe? :) |
Ne teraj me da pravim screenshot-ove.. :D
|
pa jbg, rani radovi se ne kauntuju.. :)
poz edit: @ master: pa nije to to brate.. ovo je samo za rewire.. a sa rewireom mosh samo 16 kanala da provuchesh.. a ja ih imam dosta.. a i ne zelim da mi fruti bude umeshan u celu prichu... :? |
Mislim da je to sto zelis nemoguce. Jedino export ili ReWire, a to ce ti oduzeti previse vremena. :/
|
Ne gine ti ponovna instalacija Fruitija i projekat po projekat export, garantovano, ne gubi vreme na trazenje resenja.
Ovo pisem iz licnog iskustva, dosli momci sa projektom u Fruitiju, pa izgubih par dana na trazenju resenja koje ne postoji iole kvalitetno. |
All times are GMT +1. The time now is 12:00 PM. |