|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Draga moja ff800 sekto
![]()
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Jedini razlog za koriscenje preamp sa mixete bi mozda bili eq, al posto nisi lud da koristis mackieve krsh eq,neces pogresiti sa ff800. Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
snimao back vokale na nt1000, nisam primetio da mi je ista zestoko smetalo, legli u mix jako lepo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
spiderstudio (sa foruma) ima izuzetne snimke bubnjeva, i sve ide preko ff-a ako se ne varam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]()
kad budes probao preampe ja ocekujem tridenta u malim oglasima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Trident je uvek na prodaju, kao i sve ostalo (sem NS10 i UADa
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
slazem se. fireface su ok preampi nize srednje klase. i to je to.
uvijek ovisi uvijek uz sto se usporedjuje. informativno je kad se stave A/B protiv preampa koji kosta jedan kanal kao cijeli FF800, onda se lakse primjecuju problemi. izoblicenja u srednjima. manjak detalja u visokima, nefokusiran, juhast bas. takodjer za dinamicniji signal tipa snare i kick, ritam masina itd imam dojam da je malo premali headroom. s druge strane, puno bolje od mackie vlz, i mnogo drugih on-board preampa (motu) sto se trpaju po svim tim audio karticama, sad kad je to moda. da ne bude zabune ja sam sretni korisnik FF800. za te pare, odlicni su mu konverteri. prednost na VLZ je ocigledno da mozes insertirat neki kompresor na kanal da lagano "lize".. na FF800 ne mozes. Last edited by clusterchord; 20-04-2008 at 01:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() doduse ,to su preampi i konvertori sa octamic II ovog novog .. jesu to isti preampi i konvertori kao na ff800 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preampi | Aksez2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 07-12-2006 01:56 AM |
preampi za bubanj | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 17-07-2006 05:12 PM |