|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Da li neko zna da li postoje neka izdanja sa Bo?ićnim pesmam na na?em jeziku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
sad ne znam koja tradicija je kod tebe u pitanju
al bozicne pesme pravoslavne tradicije imas da kupis u Hramu Svetog Save u Beogradu,........pod nazivom Bozicne i Vaskrsnje pesme u izdanju Crkva Sveti Sava.....izvodi pevnica crkve Sv. Sava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hvala potrazicu... Meni trebaju bas pesme Pravoslane tradicije, pretra?ivao sam na netu i nisam uspeo da nadjem svega par dečijih...
Da li zna? da li postoji neki projekat a da nije za decu gde neko ne?to radi na tom polju da recimo pi?e neke bo?iće pesme u srpskom pop stilu. da li je ne?to tako uop?te postoji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
pa pisali su i snimali ovi iz Djurdjevih stupova .......to su one pesme za koje postoje spotovi u kojima gostuju dosta poznatih muzicara i glumaca...
Jedna od tih pesama je Bozic Bozic Blagi Dan Uglavnom su to narodni napevi koji se inace pevaju o Bozicu u crkvi, a oni su samo uradili aranzmane za muziku... Cini mi se da i oni imaju neko izdanje Bozicnih i Vaskrsnjih pesama.....pogledaj na internetu...probaj da nadjes muzicka izdanja Manastira Djurdjevi Stupovi....a na www.youtube.com mozda nadjes neki spot....ukucaj tamo na youtube u pretrazivacu rec stupovi E da ima i grupa Pirg oni sami komponuju neke duhovne pesme....i njih potrazi na you tube
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 06-12-2007 at 05:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pesme (Shady) | puRe | Promocija radova | 18 | 06-12-2017 03:25 PM |
Gitarske pesme za pocetnika | SumAnuT | Razno | 9 | 05-10-2009 01:26 AM |
Tvoje pesme | Mogli | Ogi Radivojević | 17 | 27-09-2007 07:09 PM |
Bo?ićni plugin poklon! | Dushan_S | Gitarska Produkcija | 63 | 23-05-2007 04:00 PM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |