|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://www.sydec.be/Products/Daw/
Da li je mozda, neko radio sa ovako necim i vredi li to tih para? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
SYDEC = SOUNDSCAPE = SSL ALPHA LINK
Bilo je reci o ovim proizvodima, potrazi u searchu kao soundscape! Tako smo ih zvali ovde... P.S. A sto AVC Group??? Kakve veze oni imaju sa Sydecom, tj. SSL-om? koliko ja znam, a znam, nikakve! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Koliko ja znam svakakve.
AVC je zvvanicni uvoznik/zastupnik (nikad ne znam ko je ko...) SSL-a. KAd je bio onaj sajam u NS-u (Taktons), bio sam na njihovom standu i pricao sa njima u vezi SSL kanala koji su bili izlozeni, ali koliko sam ja razumeo, oni ne rade maloprodaju, vec uvoze i distribuiraju firmama koje to rade. Neko mi je cak objasnio da, oni bas i ne rade to, ali je prica malo komplikovanija. Sve u svemu, odes na njihov sajt i vidis i logo SSL-a.
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dakle, AVC group ne zastupa SSL-a! A ni SYDEC. SYDEC zastupa HARMONIJA DOO u Brankovoj ulici. Ok, da ne rastezemo besmislenu diskusiju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Evo sad sam zvao Maletica. Soundscape zastupaju u AVC-u. SSL ne zastupaju u AVC-u!
Misterija resena... U svakom slucaju... SYDEC nudi odlicne proizvode, pogotovo pri predjenju cena/kvalitet. Tretiraj to kao PC Protools, obzirom da je sistem/konfigurisanje slicno, a postoje cak i duze od digidesigna. Za te pare se neces preci! Secam se da smo imali ponudu, dok smo trazili konvertore, za 24 AD, DA, AES i MADI, sa tom mixpander karticom za 3500 evra, ako ne i manje. Cena - nemoguca obzirom sta je sve (gorenavedeno) sadrzao jedan interfejs. Postoje i 8kanalni Apogee series konvertori, oni su bili zanimljivi takodje. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Poceo si da pricas sam sa sobom?
![]() Eto, misterija je razresena, mada sam ja sedeo kod njih i pregovarao za SSL kanal, ali stvarno, jedino da su tada to radili (pre 3 godine), a sada ne rade ili nisu tada bili "zvanicni" dileri... ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Avc group samo zato sto sam ovo provalio na njihovom sajtu
![]() Pozdrav! Last edited by grada27; 20-09-2007 at 08:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
SSL-ov zastupnik je Vlada Negovanovic,a koliko znam on radi i Soundscape zato sto je to fakticki ista firma...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Gde je SSL-ovo predstavnistvo? U Vladinoj klonji ili...? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Alo,Perune...sto se zestis covece,pa nisam te opsovao?!?
![]() Jbga...ja koliko znam jeste,tako mi je receno...Cak su koliko se secam i nekakvi tehnicari iz SSL-a dolazili i vrsili nekakvu prezentaciju i ne znam sta sve ne...a u svakom slucaju znam da se SSL moze nabaviti od njega...a za njihove interne dogovore i sheme stvarno ne znam... Last edited by zmaj; 20-09-2007 at 11:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
crkao mi group? | Arthur | Audio Software | 10 | 24-09-2009 05:43 PM |
sawstudio group track? | percival | Audio Software | 0 | 30-07-2009 03:33 PM |
d16 group | yanprawda | Audio Software | 0 | 30-03-2009 01:17 AM |