Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   avc group (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19487)

grada27 19-09-2007 11:34 PM

avc group

http://www.sydec.be/Products/Daw/
Da li je mozda, neko radio sa ovako necim i vredi li to tih para?

Pozdrav!

perun 20-09-2007 12:00 AM

Re: avc group

SYDEC = SOUNDSCAPE = SSL ALPHA LINK

Bilo je reci o ovim proizvodima, potrazi u searchu kao soundscape! Tako smo ih zvali ovde...

P.S. A sto AVC Group??? Kakve veze oni imaju sa Sydecom, tj. SSL-om? koliko ja znam, a znam, nikakve!:confused:

Oggy 20-09-2007 12:57 AM

Koliko ja znam svakakve.

AVC je zvvanicni uvoznik/zastupnik (nikad ne znam ko je ko...) SSL-a.

KAd je bio onaj sajam u NS-u (Taktons), bio sam na njihovom standu i pricao sa njima u vezi SSL kanala koji su bili izlozeni, ali koliko sam ja razumeo, oni ne rade maloprodaju, vec uvoze i distribuiraju firmama koje to rade. Neko mi je cak objasnio da, oni bas i ne rade to, ali je prica malo komplikovanija. Sve u svemu, odes na njihov sajt i vidis i logo SSL-a.

perun 20-09-2007 08:29 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 170538)
Koliko ja znam svakakve.

AVC je zvvanicni uvoznik/zastupnik (nikad ne znam ko je ko...) SSL-a.

KAd je bio onaj sajam u NS-u (Taktons), bio sam na njihovom standu i pricao sa njima u vezi SSL kanala koji su bili izlozeni, ali koliko sam ja razumeo, oni ne rade maloprodaju, vec uvoze i distribuiraju firmama koje to rade. Neko mi je cak objasnio da, oni bas i ne rade to, ali je prica malo komplikovanija. Sve u svemu, odes na njihov sajt i vidis i logo SSL-a.

Greska!!! AVC Group zastupa Euphonix, a ne SSL-a. Dobio sam od V. Maletica (sales manager) SSL olovku za rodjendan, za koju mu je direktor AVC-a u shali rekao da bolje da je skloni, jer ne sme da reklamira "KONKURENTSKU FIRMU"!!!

Dakle, AVC group ne zastupa SSL-a! A ni SYDEC. SYDEC zastupa HARMONIJA DOO u Brankovoj ulici.

Ok, da ne rastezemo besmislenu diskusiju...

perun 20-09-2007 08:42 AM

Evo sad sam zvao Maletica. Soundscape zastupaju u AVC-u. SSL ne zastupaju u AVC-u!

Misterija resena...

U svakom slucaju... SYDEC nudi odlicne proizvode, pogotovo pri predjenju cena/kvalitet. Tretiraj to kao PC Protools, obzirom da je sistem/konfigurisanje slicno, a postoje cak i duze od digidesigna. Za te pare se neces preci!

Secam se da smo imali ponudu, dok smo trazili konvertore, za 24 AD, DA, AES i MADI, sa tom mixpander karticom za 3500 evra, ako ne i manje. Cena - nemoguca obzirom sta je sve (gorenavedeno) sadrzao jedan interfejs. Postoje i 8kanalni Apogee series konvertori, oni su bili zanimljivi takodje.

Pozdrav!

Oggy 20-09-2007 11:16 AM

Poceo si da pricas sam sa sobom? :D

Eto, misterija je razresena, mada sam ja sedeo kod njih i pregovarao za SSL kanal, ali stvarno, jedino da su tada to radili (pre 3 godine), a sada ne rade ili nisu tada bili "zvanicni" dileri... :confused: Cak bih i pazario u tom momentu da su znali da mi kazu cenu, ali nisu, pa sam odustao od njih kao "neozbiljnih" :)

grada27 20-09-2007 07:15 PM

Avc group samo zato sto sam ovo provalio na njihovom sajtu:confused:,ucinilo mi se jako interesantno pa cisto da pitam, dali je neko radio i cuo kako to zvuci,na searchu sam nasao nesto malo informacija,konkretno me interesuje koliko je sistem kompatibilan,tj koji softver koristi,pluginove i za koje(najvaznije)pare sve to moze da se kupi,ajde za pocetak 8 out i in-a

Pozdrav!

zmaj 20-09-2007 10:34 PM

SSL-ov zastupnik je Vlada Negovanovic,a koliko znam on radi i Soundscape zato sto je to fakticki ista firma...

perun 20-09-2007 10:56 PM

Quote:

Originally Posted by zmaj (Post 170644)
SSL-ov zastupnik je Vlada Negovanovic,a koliko znam on radi i Soundscape zato sto je to fakticki ista firma...

Nemoj molim te da lupetas! Ali, molim te... SSL-ov zastupnik za ovaj "deo" J.I. Evrope je Damir Begovic (i to je pitanje, da li je jos uvek ili nije), a ostali ga s vremena na vreme smuvaju da uzmu neku spravu povoljnije, preprodaju je, pa vidis, postanu lako i zastupnici! Sjajno...

Gde je SSL-ovo predstavnistvo? U Vladinoj klonji ili...?:wc::rolleyes:

zmaj 20-09-2007 11:31 PM

Alo,Perune...sto se zestis covece,pa nisam te opsovao?!?;)
Jbga...ja koliko znam jeste,tako mi je receno...Cak su koliko se secam i nekakvi tehnicari iz SSL-a dolazili i vrsili nekakvu prezentaciju i ne znam sta sve ne...a u svakom slucaju znam da se SSL moze nabaviti od njega...a za njihove interne dogovore i sheme stvarno ne znam...

All times are GMT +1. The time now is 04:24 AM.