|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zanima me kako preskociti sve dosadne procedure od paljenja komjutera do otvorenog projekta?
Znaci kako je moguce podesiti racunar da se pri dizanju sistema odma upali Cubase i poslednji projekat na kojem sam radio??? Pozdrav,Cucko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Napravis shortcut za cubase i prebacis je u startup folder. U programu podesi da ti podize poslednji projekat file-preferences-general-on startup>open last project
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Nemoj da te mrzi ta tri klika vishe...manja je to jebada od one druge moguce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
bravo vly
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Znam ja da se u kompu manje vise sve(ako umes i imas vremena za zezanje)moze dovesti u red,ali posao je i inace toliko ubrzan zahvaljujuci kompu,da postaje besmisleno ubrzati ga jos koju sekundu ako ti ta sekunda potencijalno kroz par dana ili meseci moze oduzeti nekada veoma(bar meni cesto)dragocenih 15 min ili pola sata ili sat vremena(zavisi koliiko je ko vican zajebancijama chika Billa)... Moj savet je krajnje dobronameran,i nikoga naravno ne obavezuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ma ok, kontam ja to, ja isto nemam potrebe za tim prvenstveno zato sto mi je komp stalno ukljucen (vrlo vrlo retko ga gasim), ali recimo neko ko svaki put pali i gasi komp i pritom samo radi muziku...hm... njemu bi to sigurno odgovaralo i ustedelo vreme, jer samo pritisne dugme i kad se vrati iz wc-a
![]() Pozz
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
... zaboravih... a kad se nesto desi treba ti 5min max... jer valjda svako zna da udje u safe mode, ako si postavio tako da ti se cubase podize znaces i da ga skines, restart i gotovo... to je na ok masini max 5min... i to kad se desi, a ne vidim razlog da se to cesto desava, meni se desilo jednom u zivotu... mada opet... kako kome odgovara, sve moze pa po zelji
![]() Pozz
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja ne znam da udjem u safe mode,sta se klikce kad se pali komp da bi se tu uslo ? Jer uvek isklikcem pola tastature
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
- F8
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg X5D: klavijatura-komjuter i obratno | sasa.ivkovic | Audio Software | 4 | 06-04-2006 12:32 AM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |