![]() |
Kako automatizovati komjuter???
Zanima me kako preskociti sve dosadne procedure od paljenja komjutera do otvorenog projekta?
Znaci kako je moguce podesiti racunar da se pri dizanju sistema odma upali Cubase i poslednji projekat na kojem sam radio??? Pozdrav,Cucko |
Re: Kako automatizovati komjuter???
Napravis shortcut za cubase i prebacis je u startup folder. U programu podesi da ti podize poslednji projekat file-preferences-general-on startup>open last project
|
Quote:
Nemoj da te mrzi ta tri klika vishe...manja je to jebada od one druge moguce. |
bravo vly
|
Quote:
|
Quote:
Znam ja da se u kompu manje vise sve(ako umes i imas vremena za zezanje)moze dovesti u red,ali posao je i inace toliko ubrzan zahvaljujuci kompu,da postaje besmisleno ubrzati ga jos koju sekundu ako ti ta sekunda potencijalno kroz par dana ili meseci moze oduzeti nekada veoma(bar meni cesto)dragocenih 15 min ili pola sata ili sat vremena(zavisi koliiko je ko vican zajebancijama chika Billa)... Moj savet je krajnje dobronameran,i nikoga naravno ne obavezuje:cool: ... |
Ma ok, kontam ja to, ja isto nemam potrebe za tim prvenstveno zato sto mi je komp stalno ukljucen (vrlo vrlo retko ga gasim), ali recimo neko ko svaki put pali i gasi komp i pritom samo radi muziku...hm... njemu bi to sigurno odgovaralo i ustedelo vreme, jer samo pritisne dugme i kad se vrati iz wc-a:wink: upaljen projekat u cubase-u.
Pozz |
... zaboravih... a kad se nesto desi treba ti 5min max... jer valjda svako zna da udje u safe mode, ako si postavio tako da ti se cubase podize znaces i da ga skines, restart i gotovo... to je na ok masini max 5min... i to kad se desi, a ne vidim razlog da se to cesto desava, meni se desilo jednom u zivotu... mada opet... kako kome odgovara, sve moze pa po zelji:wink:
Pozz |
Ja ne znam da udjem u safe mode,sta se klikce kad se pali komp da bi se tu uslo ? Jer uvek isklikcem pola tastature
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:42 PM. |