|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Cestitam Oggyju na osvojeno 2.mesto u veceri novih zvezda ..
Svaka cast Oggy ![]() Drugoplasirana je Oggyjeva kompozicija za Betty Boop |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hvala, hvala...!!!
Sve sto (ne) znaju ja sam ih naucio ![]() Licno se ni blizu nisam tome nadao, ali sam ostao zatecen i prijatno iznenadjen. Jos jedanput se pokazalo da neki nedostatci ne moraju biti neophodno losi, a ako imas petlju kao ove moje devojcice, jako se lako pretvore u vrlinu. Ponosan sam na njih, ne zbog mesta na nekom festivalu vec zbog toga sto imaju dovoljno srca i hrabrosti da izadju na crtu izvodjacima koji su i stariji i tehnicki mnogo bolji, a iza kojih stoje neuporedivo veca imena nego sto je to moja malenkost. Odoh u patetiku, ali to je zbog alkohola, ne zamerite ![]()
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Male, medene buduce modelsice
![]() Verujem da cika Oggy lepo brine o njima ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Simpatican nastup
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Full
![]() I za razliku od gore pomenutih, ove su prave i pevaju licno ![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Bravo Oggy !
male jako dobro to izvode ..... imaju jako puno energije ..... Meni je favorit bila pobednicka pesma i mislim da je ova mala buduca zvezda , ali .... najbolje od svega je sto su prve dve pesme gitaroske !!!!!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Mislim da je to sto su u pitanju mladi, igralo presudnu ulogu da glasanje bude objektivno.
Nije bilo toliko sukobljenih interesa i ja se u potpunosti slazem sa poretkom. Mala Milena peva sa 5 klasa bolje i zrelije od svih ucesnika na festivalu, pa tako i od mojih klinki. Jedino sto je diskutabilno je to da li ce ona ili ne biti zvezda. Imitirati Britni vizuelno i pevati kao Ivana Pavlovic nije recept za uspeh nikako jer obe pomenute uspesno egzistiraju u muzickom svetu (neko manje, neko vise uspesno ![]() Jos jedna stvar koja mi je zasmetala kod pobednicke su opet srne, lanad i slicni stanovnici ruralnih sredina, proplanaka, livada i nacionalnih parkova... Jos jednom, da ne bude zabune, slazem se apsolutno sa poretkom i smatram da je Milena Vucic osvojila prvo mesto zasluzeno. Sve ostale opservacije su stvar mog licnog ukusa i afiniteta.
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Kad tako postavis stvari , stvarno imas pravo . Mada meni nije palo na pamet dok sam gledao prenos . Jednostavno , mala je dobra i nadam se da ce proci .
Verovatno se tim poredjenjem mogu naci jos mnoge slicnosti sa raznim izvodjacima Jos jednom , super je da su gitaroske pesme u samom vrhu ...... dosta mi je vise zalopojki Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Potpuno se slazem!
Ja sam to jos odavno predvideo, a sada se i obistinjuje, te "tradicionalna srpska (balkanska) festivalska muzika" ipak pocinje da evoluira, samim tim sto je dopusteno da dve pesme koje su potpuno van ustaljenog koncepta ucestvuju na festivalu poput skala, a posle ucesca i da zauzmu poredak kakav su zauzele. Takodje dovoljno govori da se desavaju promene i to sto jedan autor poput Joksimovica ulece u tako nesto. Mala Milena je super, samo bih voleo da je vidim vise kao "Milenu", mislim da bi to bilo mnogo korisnije za nju, a i za sve nas. Ipak sam radostan sto su se, cini mi se, stvari pomerile sa mrtve tacke (pretenciozno bi bilo da kazem "na bolje" ) i da cemo stvarno malo da odmorimo usi od balada (cast baladama, ali jebiga ![]() Pozdrav! ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
suncane skale, tj. sta fali ovoj pesmi? | gorjan | Promocija radova | 22 | 13-08-2009 06:21 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
SUNCANE SKALE - POZURITE! | Mogli | Promocija radova | 7 | 25-04-2005 01:48 PM |
Budva, Skale | Boskovic | Razno | 11 | 02-03-2005 05:39 PM |