|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Taj bass me ubija jo? je i dobro ako experimentiram pa upucam neki synth
bass ali neki natural koma.Trilogij ni?ta ne valja pre okrugli i nekako str?i. Molim par preporuka ili jo? bolje koji bass vi upotrebljavate!?? :oops: :oops: :oops: ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Music Man Stingray 5
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Hmmmm.... ako podjemo od pretpostavke da covek nema Music Man-a, Jazz Bass, or nesto nalik tome, a ako dodamo i to da mozda ne ume bas da trcka po zicama, mozda ipak da proba VST Hardcore Bass, Broomstick Bass ili neki dobar Akai? ![]() Salu na stranu... Ako mozes da snimis zivu bass gitaru kao sto Oggy kaze, ja sam uvek za to, ako nemozes, pogledaj malo vise o VST-ima koje sam ti naveo... Zavisi sve od pesme... nekada je stvarno bolje uzeti neki sample, ili VST. ************************************************** ************* Auuu... Tek sada videh da se tebi Trilogy ne svidja... onda stvarno i definitivno ti treba ziva Bass gitara...
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa covek rece: "Molim par preporuka ili jo? bolje koji bass vi upotrebljavate!??"...
I ja napisao ![]() ![]() ![]() Mada ne prezam ja ni od synth-a u zavisnosti od prilike. Sto bi rek'o jedan moj drugar: "Prilika stvara lopova" (istina, on ovo kaze kada "muva" zauzete devojke). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
Meni je Hardcore bolji nego Trilogy
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Na Trilogyu te?ko da ne?to ne mo?e da se namjesti. Ako samo u?itava? njegove farbe, ok... uvijek mo?e ne?to faliti. Ali, moraju malo i da se ?a?kaju oni dugmi?i, na onoj plavoj tabli. Definitivno, mo?na sprava!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Atmosphere je plav... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
PSO2 - fretted .
Ima silan sinteticki bas ( najbolji i najoriginalniji koji sam uopste cuo ) na nekom starom ( a samim tim i prilicno jeftinom modulu Rolanda , samo ga treba pronaci ) . Ako te zanima mogu se raspitati . Nazalost , Trilogy je neupotrebljiv ( po meni ) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Pa evo i ja nesto da dodam i ja trazim neki dobar bas za rumbe i dvojke .mada sam cuo od jednog da postoji neki pravljeni presetovi za hardcore bas dali to neko ima bilo bi super da isprobam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
gledam ovo pljuvanje Trilogy-ja i ne verujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |
sub bass nivoi | balthazaar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 04-12-2006 12:06 PM |
50 bass tips ! | Color | Tutorijali | 0 | 19-05-2005 05:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |