|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Znam da se ovde uglavnom prica o produkciji, spravama, lemilicama itd, ALI ne treba zaboraviti da to NIJE ono sto pravi muziku dobrom!
evo ga mali podsetnik: Zasto ljudi slusaju muziku? - Prija im, lepo im je..slusaju MELODIJE i dobre promene akorda (koji znaju da pobude neku emociju), - neslusaju bass bubanj, de-essere, kompresore ili saturaciju !! Neko voli da slusa svirku - DOBRO ODSVIRANE pasaze, solazu, virtuoznost, komplikovane ritmove i cinjenicu da je to ODSVIRANO a ne izprogramirano (ja se lizno ne palim vise na to, ali ima ljudi..) itd.. - ne slusaju instrumente i pogadjaju koje su zice na gitari ili da li je pravi Rhodes ili VST Puno, puno lludi slusa tekstove i "poruke" u tekstovima...identifikuju se sa pricama u tim tekstovima. - ne slusaju mikrofone, pre-ampe itd itd... milion puta je dokazano da su pesme snimljene u smesnim studijima na smesnoj opremi, dirnule milione ljudi (iz kojekakvih razloga) i postale veliki hitovi. Jako puno ljudi (posebno po audio forumuma) trazi izgovor u nedostatku dobre opreme i studija...a niko ne razmislja da li je ta muzika koju rade i zele da prezentuju svetu, dovoljno dobra, dovoljno razradjena i da li ima smisla uopste !!! ako smislim jos nesto...dodacu !!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vazno! | Danny Lou | Promocija radova | 0 | 01-03-2010 03:21 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
* VAZNO - Tagged.com * | lesha | Pricaonica | 20 | 20-09-2008 01:43 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |