Quote:
Originally Posted by mladjastojanovic
Ja sam cuo da su neki vec u nedostatku mikrofona koristili 57icu za kick i kazu da je bilo ok( toliko o notornim glupostima) . Kao sto postoji frek. problem ozvucavanje kick-a 57icom, postoji i dinamicki sa b1,a pritom ga sklanjamo npr sa pozicije overa gde moze mnogo vise da pruzi. Ne znamo, ni kakav je bubnjar, ni koji je tip svirke. Najbolje da proba sve kombinacije pa ce sam videti i odluciti.
|
Ja nisam "čuo" ništa. Ja sam sve ovo radio, probao, isprobavao milion puta! I to na veoma respektabilnom mestu! A i posle...sa svojom opremom...
Kao kad bi danšnjem klincu objašnjavali kako bez fejsbuka ne može da se nađe devojka! A otkud onda klinac?
Dakle, mikrofon je mikrofon, zaboravi na to kako radi, da li je "benzinzac ili dizel", već
šta radi, i šta ti možeš sa tim...!
Pazi...iz
1972. snimak...To je to što vidiš...to se čuje...obrati pažnju na ozvuku, skoro sve su "kondenzarci".... Bubanj je verovatno sa jedan ili dva mikrofona ozvučen...ali legendarna pesma jbg...itd...
Nije primer za kick, ali, imam i takve, nego, zajebi sve, poštuj logiku, koristi maštu!
Eto, moja pesma koju sam snimio npr, na kicku je
SAMO Nojman U87...ima u "promociji radova"...pa koga zanima nek' ore...Snimljen onako kako sam opisao... Nije "svetli primer", ne, nego sam to radio milion puta...