View Single Post
Old 19-11-2013, 07:32 PM   #69
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Presonus Studio One 2.5

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ovo je paradoksalno totalno, ja isto to mislim, ali Reaper useri se dice time kako koristi CPU, i svi napadaju kad kazes suprotno, i kazu da je ubedljivo najvise CPU friendly...
Ma, ljudi se diče softverima ko da su ih sami pisali, pa da moraju da brane sopstvenu čast. Budalaština. Radiš u onome u čemu ti je lakše da postigneš rezultate koje želiš, a nijedan softver nema CPU usage, workflow i interfejs optimizovan toliko da zadovolji svačije potrebe.

Ja recimo nikada nisam uspeo da shvatim PT logiku u kojoj se SOLO na nekom kanalu ne odnosi na sve sendove (i receive-ove) koji su dodeljeni tom kanalu, a opet gomila ljudi koji su mnogo ozbiljniji od mene miksa u ProTools-u.

Presonus Studio je odličan, isto kao i svi ostali DAW-ovi. Najbolji je onima koji odluče da im postane osnovno radno okruženje. Kao nekada, kad si morao da odlučiš da li ćeš da kupiš SSL, MCI, API, Neve, D&R, Soundcraft, Harrison ili Allen&Heath. Pa radiš u njemu dok ti ne dopizdi i ne pređeš na novu platformu.

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
..upravo sam to na ranijim postovima u vezi Repa i S1 baš to i spomenuo
ali doživio sam kritike i malo i pljuc pljuc.
Ne mogu da pronađem te postove, podseti me. Sećam se da si pominjao kako XYZ ne može da izvede neku akciju koju ABC može, ali to je druga stvar.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 19-11-2013 at 08:04 PM. Reason: slovo K
awacs is offline   Reply With Quote