Quote:
Originally Posted by Jan
Ovo je paradoksalno totalno, ja isto to mislim, ali Reaper useri se dice time kako koristi CPU, i svi napadaju kad kazes suprotno, i kazu da je ubedljivo najvise CPU friendly...
|
Ma, ljudi se diče softverima ko da su ih sami pisali, pa da moraju da brane sopstvenu čast. Budalaština. Radiš u onome u čemu ti je lakše da postigneš rezultate koje želiš, a nijedan softver nema CPU usage, workflow i interfejs optimizovan toliko da zadovolji
svačije potrebe.
Ja recimo nikada nisam uspeo da shvatim PT logiku u kojoj se SOLO na nekom kanalu ne odnosi na sve sendove (i receive-ove) koji su dodeljeni tom kanalu, a opet gomila ljudi koji su mnogo ozbiljniji od mene miksa u ProTools-u.
Presonus Studio je odličan, isto kao i svi ostali DAW-ovi. Najbolji je onima koji
odluče da im postane osnovno radno okruženje. Kao nekada, kad si morao da
odlučiš da li ćeš da kupiš SSL, MCI, API, Neve, D&R, Soundcraft, Harrison ili Allen&Heath. Pa radiš u njemu dok ti ne dopizdi i ne pređeš na novu platformu.
Quote:
Originally Posted by idvi
..upravo sam to na ranijim postovima u vezi Repa i S1 baš to i spomenuo
ali doživio sam kritike i malo i pljuc pljuc.
|
Ne mogu da pronađem te postove, podseti me. Sećam se da si pominjao kako XYZ ne može da izvede neku akciju koju ABC može, ali to je druga stvar.
Pozdrav,
Vasa