Thread: Reaper i MIDI
View Single Post
Old 10-06-2012, 12:33 PM   #31
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: os x 10.7 i pt9hd?

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post
Lepo si rekao, bezvezni midi software. To i jeste njihov domen.
Samo ti fino pređi iz 1874. u 2012. godinu i uživaj, kome još treba ta midi starudija.
To što tražiš može da se odradi, ali ako misliš da je isto onako kao u Cubase zašto onda gledaš na drugu stranu, drži se svoga konja i radi kako ti odgovara.
Ako želiš da napreduješ fino posluša pa malo nateraj sebe da promeniš sistem rada, možda ti se dopadne.
opet neko uvjeravanje u nešto...prijatelju možda i nebi bio bahat da se lićno poznamo... ali neka ostane ovako.
Ja upravo s ovakvima kao ti (pozitvno) razgovaram na tom nivou.Jer kad neko trabunja o nećemu i to primjetim ja se spuštam na njegov nivo.
Kad se krene sa tvrdnjom da u Cubu "problematićni desni klik" vidi se da lik nije ni približno proučio niti pozna "prastari" kako ti veliš 1874 DAW.
A živo ga interesira nešto novo i revolucionarno...a nema veze ni o onome od čega je sve i počelo.
I opet meni se nameće da se bavim nečim što je prastari sistem...a ne pitaš se možda ..zašto? A to nije ni bitno niti te treba zanimati već ako se držimo teme a to je:
ZAŠTO mislite da je Reaper nešto revolucionarno..i ne navađat dubokumne rijeći i misli..kad se vidi da je to samo pročitano iz tutorijala.. a kad se pita za praksu onda se baulja i napada da se izvučeš iz svog..nije bitno.
Zašto napad na mene ako pitam a kako da profunkcionira midi MIXER u Reapu.

Tako bi izgledao odgovor da se ponašam kao ti..

Last edited by idvi; 10-06-2012 at 01:01 PM.
idvi is offline   Reply With Quote