Quote:
Originally Posted by awacs
Nevolja sa domaćim "urbanim" bendovima je samo u tome ?to mahom prave muziku za svoju ekipu, ?to na?alost vodi u samoizolaciju. Mo?da gre?im, ali većina ih zvuči tako.
Nedostatak mainstreama je upropastio rok scenu u Srbiji. Jb? "scenu" u kojoj postoji samo alternativa. Alternativa u odnosu na ?ta? A mainstream pop/rok je nestao onog momenta kada su bendovi iz političkih razloga odbili da sarađuju sa mainstream medijima 90'ih - istim tim Pinkom, RTS-om i sličnima. I nisu ni Pink ni RTS zatvorili vrata rok muzici, ona se sama durila. Bilo je davno, ali se jo? uvek sećam.
Pozdrav,
Vasa
|
e tako je... ali to ipak previse dugo traje.. ne znam u cemu je problem. Verujem da kad bi bendovi radili ponovo kako treba i dobijali samo sat vremena nedeljno na bilo kojoj od ove dve televizije da bi bilo sasvim dovoljno... samo nek postoji izbor
@danny
uvek ima nazad... a sto se tice georgieva, bolje i to nego da slusam sergeja, vasica, kovacevica i ostalih umetnika sa pesmama od kojih mi se vise sere... teska ljubavna depresija...

)) narodnjaci bar imaju 3-4 ritma koji vrte a ovi samo jedan!
@heatman
strip je puko.. a i bas me cudi

))
lm, ne zelim da se neko oseti uvredjenim. svi mi radimo za jbnu lovu na kraju krajeva pa snimao i svinju kako grokcje u tuc tac aranzmanu.. Ne iznosim samo svoje vidjenje, vec to isto misle i mnogi sa kojima sam pricao na tu temu.
pozdrav