View Single Post
Old 29-06-2009, 06:47 PM   #23
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Quote:
Originally Posted by DeMa View Post
hallo boggy

jedno je diskutirati sa clanovima foruma a drugo je mo i tvoj stav koji nisu na istom.
Dali je potrbno da se ja i ti stalo vrtimo oko diskuzije koji sistem ispunjava zahtjeve u danasnjim studijama, Sigurno nije.
Uvek cu napisati nesto ako smatram da savet nije dobar.
Quote:
A sto se tice iskustva si ti jedini koji tu stalno napominje.
Mozda zato sto ga imam.
Ne citam sa neta i prevodim clanovima foruma, vec iznosim vlastita iskustva. Svi imamo internet.
Quote:
Moje je da pomognem ljudima sa djelom, a tajite jednostavne stvari koje su dokumentirane po netu.
TAJIM!? Da ne preterujes malo? Kako mogu da tajim "jednostavne stvari koje su dokumentovane na netu"?

Ako je nesto vec dokumentovano i javno dostupno kako to JA mogu precutkivati ili tajiti? Svi imaju google i net... ko im brani da listaju i citaju, i posle sa tim rade sta god zele...

Mozda samo ne iznosim (ne pisem) ono sto procitam na netu, ako nisam proverio, to je sve.

Ono sto ima na internetu javno objavljeno, svako moze procitati ako ga UOPSTE iskreno i ozbiljno zanima, a posle toga preostaje da to proba svojim novcem i znojem, pa onda stekne neke utiske... koliko se secam,... nikada nikome TO nisam branio. Pogledaj OFF-ov thread " Studio u kuci"... pa ce ti biti jasnije.

Svi imamo net, i na netu se svasta moze naci, ali ako se to ne proveri, ne znaci odmah da je to dobar savet da se nekome da.

Quote:
ja imam svoju filozofiju pristupu malim prostorijama koje je sigurno jako dobra, a to je sto se trazi na ovom forumu. Tako ja gledam te stvari.

nisam te pobijo nikada sto si napisao i tako trazim od tebe da se ustrucavas pisati kako pises. Jer moje je isto tocno ko i tvoje mozda samo malo iskrenije. i vise u sluzbi Foruma.

a ako zelimo da zbunjujemo onda cemo tako kao sto ti pises
to bi isto bilo kao kad bi teorija postojala, nema studija bez SSL mixera. prema tome moj pristup je da onim sto znam pomognem ljudima i nista vise a ni manje
Jedan od mojih zadataka, ovde, je da skrenem paznju ako primetim da je neki savet sumnjivo svrsishodan... da ne kazem nesto teze.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote