Quote:
Originally Posted by darkstar
rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.
|
Heh...ne mislim da smo sustigli GearSlutz, ali mi se čini da hoćemo, ali ne tako ?to mi napredujemo, nego oni nazaduju. I tamo su se navukle svakakve budale
I jo? jedna mala ispravkica. Nije Srpski, već ex-SFRJ, od svog osnivanja, do danas. Zaista se oko Rumskog potrudilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore itd... Čisto da se zna
A ?to se tiče stranih gostiju, jeste super ideja, samo imamo jedan omanji problem. Ne mali broj na?ih članova jedva razume i ovaj na? jezik, pa mogu da zamislim kako bi to izgledalo sa Engleskim... Do du?e, tu postoji jedna prednost. ?to ni stranci ne razumeju na?, pa mnoga nebulozna, a vala i otrovna, pitanja ne bi ukapirali, ?to znači da bi se manje obrukali
Ipak, bolje da se dr?imo ovih na?ih. Znaju oni kakvi smo mi, a i mi kakvi su oni, pa se to nekako kompenzuje
Ne bih ba? bio odu?evljen da se admistraciji/moderatorima javi npr. gost Rick Rubin sa molbom da mu se prevede "pitanje" člana tipa:
-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!!

Neka hvala! Radije ne bih