View Single Post
Old 01-03-2009, 02:10 PM   #2
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Novi gost foruma??

Quote:
Originally Posted by darkstar View Post
rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.
Heh...ne mislim da smo sustigli GearSlutz, ali mi se čini da hoćemo, ali ne tako ?to mi napredujemo, nego oni nazaduju. I tamo su se navukle svakakve budale

I jo? jedna mala ispravkica. Nije Srpski, već ex-SFRJ, od svog osnivanja, do danas. Zaista se oko Rumskog potrudilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore itd... Čisto da se zna

A ?to se tiče stranih gostiju, jeste super ideja, samo imamo jedan omanji problem. Ne mali broj na?ih članova jedva razume i ovaj na? jezik, pa mogu da zamislim kako bi to izgledalo sa Engleskim... Do du?e, tu postoji jedna prednost. ?to ni stranci ne razumeju na?, pa mnoga nebulozna, a vala i otrovna, pitanja ne bi ukapirali, ?to znači da bi se manje obrukali

Ipak, bolje da se dr?imo ovih na?ih. Znaju oni kakvi smo mi, a i mi kakvi su oni, pa se to nekako kompenzuje

Ne bih ba? bio odu?evljen da se admistraciji/moderatorima javi npr. gost Rick Rubin sa molbom da mu se prevede "pitanje" člana tipa:

-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!!

Neka hvala! Radije ne bih