Quote:
Originally Posted by Combo
FENOMENALNO! Volim namazanu opremu! Nevolim sterilnost i sve da bude po PSS-u! Jel mislis da DBX 376 daje transparentan zvuk? Meni je on bas za bas gitaru super! Sa malo kompresije bude izravnana, popuni zvucnu sliku extra, a opet mi je nekako topla i cista da se nekad u masi stvari nesvesno skoncentrisem samo na nju!
Drago mi je da ako i ti u svojoj muzici mozes da pronadjes neki karakter (zvuk) kakav mozda samo tebi odgovara, jednostavno kazes to je ono kako sam ja u pesmi u svojoj glavi zamislio bas gitaru!
Uh nekako imam neki cudan predosecaj da bi se i meni daj UA dopao jako! Sta kazes na, A/D, A/D 2192?
|
Upravo tako ! DBX 376 nisam slusao, al cim je tube mora malo da ga namaze valjda

.
A sto se tice UA 6176, prodzaraj malo po netu, vidi testove, verovatno ga mozes i cuti negde, jaka stvar, ali i skupa.
A 2192 ? E ne znam sta bi ti rekao, ono, studio u kojem sada snimam (profi-high end) ima 16 komada tog cuda !

A brate, to je 2 kanala a kosta 3000$ ! Ne razumem se toliko u te AD/DA uredjaje, ali ovi ih koriste u profi studiu, moraju bit dobri, i na kraju naravno, snimak zvuci prefektno.