View Single Post
Old 28-02-2008, 01:16 PM   #97
buzUki
Member

buzUki's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ne mešaj poslednjeg navedenog sa ovom dvojicom! Od Negovanovića bi svakako puno toga mogao da naučiš.

"VTSH - puno matematike..." -To mi tek nije jasno. Ja sam truba za matematiku i definitivno njihovu školu zbog matematike ne bih mogao da završim. Na suprot meni, moja devojka, sa kojom sam 5-6 godina razara matematiku i trenutno sprema doktorat iz matematike... ipak, muziku za "koju nijansu" radim bolje od nje .

Živo me zanima kome su potrebni "Osnovi više matematike" za konkretan rad na pesmi...

Akcenat je bio idi onda kod nekoga u studio i nauchi posao,volontiraj kao da si mashin bravar i teraj,jbg sve bi to tako bilo lepo da ti nije neophodan PAPIR a problem je sto ja konkretno ne znam chime bih se bavio ako ne ovim...niko pomenutog Negovanovica nije uvredio,samo eto...truba mi je da upisujem PMF da bih imao nesto zavrsheno ili bilo koji drugi fax a kao da se bavim ovim poslom u zivotu...ne ide...iako mnogi to nece priznati PAPIR UVEK DOBRO DODJE,u prevodu treba ti diploma u 80% sluchajeva