|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima i da znate da sam vas poslusao! Uzimam Edirol midi kontroler po vasem savetu. On je 80 evra skuplji od Evolution a, buduci da sam bio otvorenog uma za savete, desila mi se i srecna okolnost da mi je firma od koje kupujem ljubazno a preko drugara koji radi za njih spustila cenu za 50 evra, pa me dodje 220! Jeeee! Nije mozda u redu da ih reklamiram konkretno ali, evo bez da ih imenujem, stvarno su za pohvalu! Nadam se da necu nesto da izbaksuziram posto mi kontroler stize sutra.
Druga stvar, da li je neko poslusao ili ima M-Audio BX5 monitore?Za neko vreme planiram da kupim par novih aktivnih monitora, bazao sam po netu i ove sam nasao u BGu za 350e, iscitao sam sve dostupne performanse ali ipak... Ima neko nesto da preporuci u tom cenovnom opsegu, ajde do 400e? Nesto sto cu da ubodem direktno u komp i sto ce solidno da radi.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
Preamp do 400e ?? | ereton | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 13-04-2006 10:37 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |