Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-2004, 09:45 AM   #1
ridge
Stara Rumski Elita 2003.

ridge's Avatar

Default Focusrite the liquid channel za DZ

http://www.ffliquid.com/

Zanimljivo a jedan SOS deli jedan za DZ pa ko je raspolozen do 31 Decembra nek pise kuka i moli
ridge is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2004, 01:05 PM   #2
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Quote:
Originally Posted by puRe
Quote:
Originally Posted by dvuckovic
Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
Ovaj njegov promo sto imam obecava mnogo. Cekam ga, nadam se da cu ga uskoro imati u rukama, pa vam javim...
Javi mi kad ti stigne, zanima me kako radi, htjeo bih da kupim, a nisam siguran koliko je sprava dobra
posto tebe uglavnom zanima vernost (u odnosu na originalne sprave koje emulira), moram ti reci da sam cuo na nekim stranim forumima da ipak nije isto...slicno zvuci, ali nije to to!
Mislim da je generalno problem sa impulse response tehnologijom to sto su impulsi semplovani na jednoj dinamici, sto nekako moze da radi za prostore, ali je problem kad pokusava da emulira dinamicke procesore, jer oni mijenjaju koloraciju u zavisnosti od dinamike...Morace da izmisle nesto kao sample layering da bi to radilo Mozda za par godina, kad DSP bude dovoljno jak, jeftin, i kad prodaju prve serije ovoga i zarade dovoljno para da investiraju u R&D. A onda ce bit fora da imas Liquid Chanell sa 6-layer impulsima, pa cemo se onda zajebavat ciji LC ima vise RAMa, i ko ima vise impulsa, a onda cemo vjerovatno shvatit da je mnogo lakse kupit DBX 160XL, VariMu, ili nesto takvo, upalit ga i snimat

Ne znam, trenutno pravimo novu-staru koncepciju studija, ANALOGNO!!!
dvuckovic is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules