Quote:
Originally Posted by puRe
Quote:
Originally Posted by dvuckovic
Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler
Ovaj njegov promo sto imam obecava mnogo. Cekam ga, nadam se da cu ga uskoro imati u rukama, pa vam javim...
|
Javi mi kad ti stigne, zanima me kako radi, htjeo bih da kupim, a nisam siguran koliko je sprava dobra
|
posto tebe uglavnom zanima vernost (u odnosu na originalne sprave koje emulira), moram ti reci da sam cuo na nekim stranim forumima da ipak nije isto...slicno zvuci, ali nije to to!
|
Mislim da je generalno problem sa impulse response tehnologijom to sto su impulsi semplovani na jednoj dinamici, sto nekako moze da radi za prostore, ali je problem kad pokusava da emulira dinamicke procesore, jer oni mijenjaju koloraciju u zavisnosti od dinamike...Morace da izmisle nesto kao sample layering da bi to radilo

Mozda za par godina, kad DSP bude dovoljno jak, jeftin, i kad prodaju prve serije ovoga i zarade dovoljno para da investiraju u R&D. A onda ce bit fora da imas Liquid Chanell sa 6-layer impulsima, pa cemo se onda zajebavat ciji LC ima vise RAMa, i ko ima vise impulsa, a onda cemo vjerovatno shvatit da je mnogo lakse kupit DBX 160XL, VariMu, ili nesto takvo, upalit ga i snimat
Ne znam, trenutno pravimo novu-staru koncepciju studija, ANALOGNO!!!