|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Dakle, ne znam dal je ranije neko pocinjao ovakvu temu, ja je nisam video skoro, pa i ako jeste, a ono barem da cujem sta ima po vama...
elem, koji su vam najomiljeniji Softsintovi, i zasto. Ja sam zasad imao prilike da radim sa malo njih, a utisak su ostavili NI Pro-53, NI Absynth, NI FM7 (jelte, i sve u tom stilu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Hmmm...za mene su to Atmosphere (mada to nije synth u pravom smislu te reci...volim da ga naknadno procesiram Pristine Spaceom i Spectral Relativityjem da bi napravio nove zvukove) i Reaktor...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
subtractor :oops:
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Paaa... Iako se ne razumem mnogo u to, Native Instruments synthevi su na mene ostavili najjaci utisak i cini mi se da su najupotrebjiviji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
slazem se sa NI i sa uknow sa pulsara kao i prisma, mnogo jak synth
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni su svi Native Instruments synthovi jako dobri... Rektor je majka, a svi ostali su odlichni u svom domenu i svi zvuche vrlo, vrlo dobro (Absynth mi je dosta drag) i realno (kada je u pitanju reprodukcija nekog hardwarea - B4, FM7 i Pro-53).
Od ostalih su mi dosta dragi one koje pravi Arturia: Moog Modular, Minimoog, CS-80... Meni zvuche dosta dobro, samo su malo zahtevniji. Dopadaju mi se i ReFX proizvodi tipa Beast, PlastiCZ!, Slayer, Vanguard... Ni z3ta+ (rgc:audio) mi nije losh... Novation synthovi isto... Da ne shirim dalje prichu synthovima koji su ukljucheni u software tipa Reason, Project 5... Mnogo toga dobrog mozhe da se nadje ovih dana na trzhishtu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ton magistar
|
![]()
ja volin cameleona, prismu, vectrona, synchrotrona, sb404, vanguarda, pentagona, albina, pro53, absyntha... volin i one steinbergove, zarga... i masu njih...
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Po redu idemo:
Trilogy Atmosphere Stylus native instruments skoro svi vstji albino vangouard |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Oh.. pa ne verujem?
Niko nije spomenuo steinberg Xphraze?!?! ![]() Pa evo ja onda glasam za njega, definitivno. 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
-minimoog
-cw vectron -atmosphere -pro 53 -reaktor -ab synth -vanguard
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Znaaaaaaaci falsh aj vidimo se :) | Danny Lou | Pricaonica | 39 | 27-04-2009 04:02 AM |
Soft Kompresor i eq | Tazman | Audio Software | 10 | 20-04-2006 12:39 PM |