|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam problem sa KORG LEGACY COLLECTION(full version,barem tako pi?e u uputstvu H2O).Kada startam,nakon instalacije,bilo koji od tih synthova,prijavljuje mi gre?ku:"Failed to run KLC authorizer".Ima li pomo?i?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
...probaj negde da iskopas TALiO verziju, meni radi skroz super...inace ta instalacija je manja...oko 23 megablata, da budem iskrem FULL jos nisam probao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
probaj ponovo da skines...meni H2O radi savrseno...
inace, Talio verzija ima jedan bag...zaboravili su da iskljuce zastitu koja kontaktira Korg preko neta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
...procitah to negde...mislim da su to H2O-ovci negde naveli... dali je to istina ili se momci malo prepucavaju...bemliga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovorima,ali program je prete?ak(oko 130MB) za ponovno"skidanje",postoji li drugo rje?enje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Traffica
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izasao Korg Legacy 3D edition... | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 27-11-2007 07:44 PM |
Korg Legacy digital edition | STUDIOTON | Audio Software | 8 | 16-12-2005 07:47 PM |