|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Napravio sam audio montazu u WaveLabu ali nikako ne mogu da je narezem, ne prepoznaje mi rezac..... zna li ko neku drugu provjerenu varijantu za pravljenje nekog vida audio montaze koja se moze narezati, tj napraviti master?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da, ali za audio montazu ne postoji nikakvo exportovanje.....meni treba da nareze postavku pjesama sa markerima, ali izgleda da na Win XP to ne uspijeva....u Win98SE sam vidio kod nekoga da to radi (klasicno "Write CD" kod Audio Montage).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Cekaj...i dalje si mi nejasan...radis neki mix, pa ti trebaju indexi (AudioCD), tamo gdje se smjenjuju pjesme ? To ce ti odraditi Nero, i gotovo svaki drugi CD-rezacki softver !
Wavelab sam samo "pogledao", pa je moguce da iz toga proistice nesporazum...mada opet ne vidim u cemu je problem onoga sto zelis uraditi ! Vjerujem da se radi o pandanu cuvenom cd-arhitect-u, vezanog za SoundForge, pa studiram tom analogijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Imas li predstavu gdje mogu da ih nadjem ili mozda imas li neki link da mogu da ih skinem? Hvala na informaciji!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mozes napraviti render (exportirat) cijeli projekt u jedan fajl i onda kasnije samo popikati negdje markere u nekom drugom programu tamo gdja idu indeksi.
Inace, za te stvari ti je apsolutni car CD Architect. Najjednostavniji je, moze renderirati efekte, ima vise "kanala" i ubija kako fino moze definirati cross-fadeove. Probaj!
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
reinstaliraj wavelab (zajedno sa ASAPI-em).
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ASPI drajvere je razvila firma Adaptec, za potrebe bolje kontrole tadasnjih vrlo naprednih SCSI uredjaja...kako je IDE interfejs sve vise preuzimao primat, usljed povoljnije cijene a sve vecih performansi, a s obzirom na Adaptec-a kao lidera na polju izrade kontrolerske SCSI logike, jedan dio protokola je samo prepisan (deo koji se odnosi na rad sa redbook zapisom - audiocds). Download: http://www.adaptec.com/worldwide/sup...s+ASPI+Package Btw. ne mjesajte ASPI - Advanced SCSI Programing Interface sa ASAPI-jem (ASAPI ima jedno sasvim drugo znacenje - Apache Server Application Programming Interface). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ton magistar
|
![]()
wavelab instalira ASAPI update.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 4/Essential 4- otvaranje pjesama | zak | Audio Software | 0 | 18-06-2009 09:55 AM |
Izrada sobe u sobi | Tuta_bugarin | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 25-07-2008 12:03 PM |
Izrada Balansiranih kablova | Akcija | Tutorijali | 2 | 10-05-2008 10:24 PM |
Izrada Aran?mana Na Tekst | MAČKON | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 12-03-2007 11:04 PM |
Snimanje mastera | Pedja | Vlado Georgiev | 2 | 04-03-2005 03:59 PM |