|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
View Poll Results: da li ste i vi postali otac? | |||
da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 31.25% |
ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 68.75% |
Voters: 32. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
cao narode! evo jedne teme za koju mislim da se dosad nije ?esto pojavljivala ,ali za mene je jako va?na! naime za otprilike 2 mjeseca postajem otac i jo? uvijek sam u nedoumici koje ime da odaberem za svog budu?eg "sina" pa vas stoga molim za uslugu koja nije ba? laka koliko se ?ini ...zasad mi je u planu ime dorijan,ali ako netko ovdje zna jo? pokoje lijepo ime neka se slobodno izjasni-sva imena su dobrodo?la(samo nemojte davati prijedloge koje nose imena va?ih omiljenih sintesajzera!)..eto sad kada znate napregnite dobro va?e mo?dane vijuge i krenite na posao! unaprijed se zahvaljujem-DARIO!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Mislim da bi Fender sasvim lepo pristajalo
![]() Sala naravno... ![]() Vidim u zadnje vreme dosta razloga za slavlje na forumu... 8)
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Mozemo uskoro da pocnemo sa sastavljanjem BABY benda
![]() ![]() Za ime cu ti javiti cim mi nesto padne na pamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
super! stvarno ?e to da bude jedan de?ji bend...ajmo narode da vidim ta imena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Matias
Daniel Sebastian Stefan U stvari to su sve nekako imena koja se meni licno svidaju,a jedno od tih imena ima moj (SIN). Izvini,ali je jako kasno i mozak mi je stao.ne pada mi na pamet sad nista.
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
u mene je custom :roll:
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Artur
Art (Artie..) Ian Noah (Noa) Evo ti link gdje ima hrpu imena kategorizirano po drzavama (preporucam francuska - Dorean je francusko), a takoder i znacenje svakog imena. Naravno, nemoj ta znacenja uzimati preozbiljno. ![]() http://www.kabalarians.com/html/surf-by.htm Ja ako dobijem deckica ikad, biti ce vjerojatno Art. Dorijan je lijepo ime. Najvaznije od svega je da su mama i tata zadovoljni sa imenom svog djeteta! Sigurno cete osjetiti kad dode ono pravo ime... samo se prepustite feelingu onoga sto vam se najvise svida. Nema vece mudrosti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Cubase
![]() Jean-Michel Sala. Daj mu neko zvucno ime, jer ko zna, mozda postane slavni muzicar pa bude popularan. Dario npr. Danilo Marko Vlada Ma Nikola najbolje. Ko moja malenkost ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|