|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
izasao novi album dzihana i kamiena live in vienna! excellent live-interpretacija od njihov dosadasne tracks;
za one koje neznaju ![]() dzihan je iz sarajeva i radio ranije sa emir kosturicom, gorana bregovic itd...danas dzihan and kamien su zvezde trip-hopa, new-jazz itd.. for more infos: http://www.couchrecords.com/couch.html ili http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...690112-1267246 pozdrav andrija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bravo majstore! Evo neko da malo azurira usi foruma. Imam taj disk, nabavio sam ga prije par dana, jedna od boljih svirki koje sam cuo. Mislio sam da nikad to nece izvest uzivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() super su momci, u taj genre zauzimaju bas prvu position; (a konkurencija u vienna je bas..kruder&dorfmeister, vienna scientists....) "before" je bas luda stvar! na onome live cd.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma imam sve od njih. Totalno su ludi, Vlado Dzihan je klasicni pijanista a Kamien je gitarista. Kazu da najbolje stvari naprave kad se zamijene za instrumente!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() a jer su oni poznati na balkanu? znam da redovno gostuju na neke festivals... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SENSER-Novi album | silicon science | Razno | 5 | 21-08-2009 11:33 AM |
Madonna novi album | DaBear | Razno | 46 | 31-03-2009 11:43 PM |