|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Malo sam posluša ove tvoje druge stvari i mogu ti reć da po meni ova najbolje zvući, vokal je čist razuman, izdvojen jesi koristio nesto drugacije nego inace i šta ako ti nije problem napisat!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Nije problem jedino sto se vise ne secam sta je tacno bilo
![]() Uglavnom jeftinija oprema od ovih novijih pesama a dobijao sam bolji zvuk, i meni se tako cini. To sam naucio na svom dzepu da ne vredi ulagati neke novce u kucni studio i da se nista drasticno nece desiti. Mikrofon je bio Behringer b1 , ovo ostalo maudio oprema. Mislim da sam tada radio u Pro toolsu ili Logicu to se vise ne secam. Mislim da je tad jos Logic bio i za pc, taj mi je progam uvek bio extra... Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako napraviti ovakav bass? | Apolo | Produkcija Elektronske Muzike | 13 | 06-11-2012 06:44 PM |
Treba mi ovakav neki VSTi... | dacko | Razno | 3 | 26-02-2011 09:29 AM |
nismo skoro .. Slu?alice | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 21-09-2010 12:25 AM |
Kako dobiti ovakav zvuk?? | Domestos | Audio Software | 7 | 04-05-2010 02:52 PM |
Nismo ovakav zivot sanjali (gorjan) | puRe | Promocija radova | 37 | 27-07-2004 04:45 PM |