|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav forumashi potreban mi je savet u vezi extraktovanja fajlova(steam fajlova)u abletonu.Pa problem je sledeci grupe,sendovi i naravno fajlovi(iz grupa)se extraktuju posebno i nakon ubacivanja tih fajlova(nakon extrakta)sve je dosta bucnije i jace josh ja u projektu(pre extrakta)posedujem kanal koji sluzi kao pre master(za dodatnu automatizaciju)e i njega extraktuje i naravno to je buke na izvoz master mi iskrvari koliko je to bucno.(nadam se da me kapirate,na masteru i na pre masteru nema nikakvih dinamickih procesora vodim racuna o glasnoci i obicno mi kanali idu do max -10db.
Zanima me jel sam ja to toliko zamrsio da trebam da batalim steam fajlove ili negde greshim.Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mesto za upload fajlova | Brka | Predlozi i sugestije | 3 | 04-08-2010 09:26 AM |
Manipulacija snimljenih fajlova | darkstar | Audio Software | 9 | 18-02-2010 11:59 PM |
Ableton samplovi pomoc | Lipkran | Audio Software | 13 | 17-10-2009 10:34 PM |
SX 2 i import video fajlova | Sleepgolfer | Audio Software | 15 | 05-08-2004 12:21 PM |