|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Radim na kupljenom i licenciranom Cubase 7.5 i interesuje me, posto se u zadnje vrijeme na pijaci pojavilo dosta vst od Steinberg,da li ce mi njihova instalacija ugroziti e-licencer i codove i instalaciju samog Cubase ili moram ponovo odriješiti kesu i kupiti i te pluginse.Posebno me interesuje Halion 6 i Halion Sonic 3.Ako neko zna, molim za pomoć.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav, nece ti ugroziti original licencu.Mada buduci da te zanimaju Steinberg prozivodi postoje mogucnost da ti nece raditi crackovi toga...ne znaci da nece, moras probati. Mada ako vec imas original Cubase bolje skupi lovu i uzmi original Halion i to sto ti treba, imaces uvek najnoviji update i moci ces da se zalis na supportu
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Od danas na popustu Absolute 3 za 250€.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja posedujem i koristim originalni Nuendo 8.1 i nema nikakvih problema sa narodnim Waves, Fab filter, RX6 itd plugs-ima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tamburaski i narodni orkestar | OFF | Promocija radova | 7 | 20-04-2016 01:23 AM |
Legalni i "narodni" softver | Igor | Pricaonica | 33 | 13-10-2012 02:22 AM |
Valjan "narodni" vocoder? | HeatMan | Audio Software | 5 | 19-08-2010 05:24 AM |
ssl duende pluginsi | liman021 | DSP forum | 0 | 20-07-2008 08:20 PM |
na uad sajtu novi pluginsi | liman021 | DSP forum | 12 | 02-10-2007 12:08 PM |