|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Å¡to viÅ¡e čitam o mirkofonima, audio-interfejsima isl, sve viÅ¡e nailazim na to kako ovi ili oni imaju manje ili viÅ¡e kvalitetne preampove isl. Sad, za mene kao prosečnog muzičara-amatera koji kod kuće pravi nekakav "home-studio" to u prevodu znači da npr loÅ¡ preamp krči, Å¡uÅ¡ti, prekida..da konektori ispadaju, te bi svaki onaj preamp koji ne krči, ne Å¡uÅ¡ti, ne prekida itd - za mene i moje neistrenirane uÅ¡i bio - dobar, ili okej preamp ![]() Interesuje me kako vi iskusniji gledate na to? Å*ta je za vas dobar preamp. Da li kao merilo takođe koristite samo svoje uÅ¡i, ili neke merne instrumente, čime se rukovodite kada npr kupujete neki novi interfejs, da li unapred znate Å¡ta od kog preampa možete da očekujete ili i vi rizikujete, kupite pa probate i onda pratite da li krči, Å¡uÅ¡ti prekida..ili na Å¡ta već kao stručnjaci obraćate pažnju. Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupujem Kvalitetan Gramofon | violent femmes | Kupujem/trazim | 0 | 24-05-2013 02:11 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |
Kvalitetan master | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 68 | 02-03-2005 06:12 PM |
roland a37+behringer bcr2000=kvalitetan kontroler | milos | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-06-2004 02:11 PM |
Mikrofon "Jefe"-kvalitetan a jeftin | Pedja | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 27-09-2003 11:58 PM |