|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Od pre neki dan Imam "alesis io/26" kartu.. E sad preampi, channel stripovi su skupi za moj smesni budzetic (treba mi 8 kanala), pa sam mislio da kupim mixer sa malo boljim preampima, parametrickim ekvilajzerom i direct outima, eventualno insertima... Nego, za 300€, da li je uopste moguce kupiti osmokanalni mixer, sa svim, navedenim? Dajte neki predlog, nesto.. Ne verujem da cu da doprinesem boljem kvalitetu zvuka, ako uzmem bilo sta osrednje, sto vec ima i sama muzicka karta.. Hvala =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ne vidim da će se išta pametno desiti uvođenjem takvog miksera u ceo lanac.
Imaš ,ajde eto malo reglera,možda koji pod-mix za sluške, ali opet 8 kanala, sve i da je nešto bolje od tih 300€...opet i nije neka suma (u smislu sume broja kanala) da bi bilo išta interesantno... Ne znam...Zakomplikovaćeš sebi život, dobićeš u najboljem slučaju ono što već imaš... Bolje uloži u mikrofone...kablove, sluške itd...imaš gde uvek... ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
pa dobro, sto se tice broja kanala, tu si upravu. tu sam isao logikom, manji broj kanala, niza cena. Ne treba mi vise od 8, ali to mi je najmanje bitno.. nego se razmisljam da li mogu da nadjem mixer za te pare, koji ce imati bolje preampe, od karte.. uz to je naravno i analogni eq, plus, ili mislite da su zadovoljavajuci na karti, jer za 300€ ne mogu da kupim nista bolje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
sacuvaj tih 300 evra i prodaj tu kartu i uzmi ovo ili nesto slicno
https://us.focusrite.com/adat/scarlett-octopre ili ovo https://us.focusrite.com/adat/scarlett-octopre-dynamic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
@alavuk
da, samo sto konkretno to nisu zvucne karte, nego adda/preamp/adat prosirenja...nemaju konekciju sa kompom ali kapiramo na sta si mislio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
da. u tom slucaju ne mogu prodavati kartu. Mogao bih je prosiriti preko adat konekcije. samo sto, na zalost umesto 300€ treba mi 600€, a to mozda do godine.. mada sam video jeftinijih FR modela sa 4 i 6 kanala, koji mogu da dodju u ubzir.. imam nekih mesec dana do konacne odluke.. Citacu po netu, raspitivacu se.. ako neko od vas, drugara ima neki interesantan predlog, pisite mi.. Hvala!!!
Last edited by bozzky; 29-07-2017 at 06:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Studijski Mixer Yamaha iz 80 ih i Trakas TEAC | GagaDobroPolje | Prodajem/nudim | 0 | 04-01-2017 10:34 PM |
Studijski monitori. | Urosh | Kupujem/trazim | 0 | 23-08-2013 01:51 PM |
Studijski monitori i hi fi | Mrgud | Monitoring | 81 | 21-02-2009 07:06 PM |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |