|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz drugari, evo pre dan, dva postadoh ponosni vlasnik Taskam-a Dm 24, pa ga polako "osvajam" , ali vec dan i po se mucim sa dodavanjem FX efekata ( reverb, delay) na glavni signal (glas/instrument) !!! Sve mi se cini da mi neko mora malo pomoci, pa zato i postoji forum !!! Znaci zamolio bih nekog, ko vec ima iskustva sa ovim uredjajem, da mi postupno napise, korak po korak, kako na signal ( glas ili insrtument), dodati reverb ili delay !??? U uputstvu nije bas jasno napisano , tako da ne uspevam nikako da dobijem glas sa dobrim reverbom!!! Unapred hvala na odgovorima i ulozenom trudu !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Imao sam tu mikstetu zaboravio sam tacan redosled ali sustina je da postavis efekte da budu na aux kanalu ja sam ih drzao na aux 3 i 4 . Imas ispod ekrana aux dugme da pojacavas a mislim da podesavanje je islo u efektima tu podesis koji efekat i gde ga saljes tako nesta . Neznam koliko sam pomogao li tako nesta bi .
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|