|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li neko ima iskustva sa dostavljanjem Sound on sound magazina na kućnu adresu? Pretplatio bih se preko njihovog sajta na godinu dana. Ne znam koliko brzo stižu dostave, da li poštari naguravaju časopis u sanduče ako nisam kući ili mi ostavljaju obaveštenje da podignem u roku od 5 dana...
Ima i opcija da se pretplatim na web ili tablet. Web je samo za online čitanje (nema download). Tablet usluga isto košta kao web ali može da se skine magazin. Ako se pretplatim na tablet uslugu, da li to znači da mogu da skinem fajl i putem laptopa ili može samo preko tableta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Sto se casopisa tice tu imam dosta losa iskustva sa nasom postom, ili naguraju i izguzvaju casopis ili ga zagube...a ako slucajno ima neki CD uz stampani materijal tu je situacija jos zanimljivija.
Sto se WEB i Tablet izdanja tice, tablet mi je drazi i pregledniji jedino sto pojede dosta memorije svako izdanje pa ti treba tablet sa vecim kapacitetom ako hoces da imas sve odmah na raspolaganju. Nisam bas siguran da nema download na WEB izdanju, mislim da ima na svim opcijama da skines download za sva izdanja, kazem mislim jer nisam obnovio pretplatu za ovu godinu tako da sam zaboravio ...nisam se dugo logovao. Svakako imas pristup svim prethodnim izadnjima
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
The Web Subscription** gives you exclusive 24/7 online access, via your browser, to complete HTML versions of all the editorial content of SOUND ON SOUND.
**This is NOT a Download product. You must have a live internet connection to view web site content. Pretplatih se na web + tablet. Za 30 funti je stvarno džaba. Last edited by VladaNS; 29-11-2016 at 12:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
I ovde u UK je problem sa postarima (mislim ne koliko u Srbiji) ali i ovde ga saviju, naguravaju, kad padne - ulubi se cosak itd.. Ja jos uvek kupujem stampano izdanje iako je sve manje radnji gde se moze kupiti.. A inace ima i "narodni" pdf da se skine..dosta redovno ga kace.. ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Isključivanje/uključivanje monitora | matija | Monitoring | 8 | 27-09-2013 10:11 AM |
Sound on Sound časopisi | dash | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 11-04-2012 10:25 PM |
Sound On Sound recenzija sE Electronics Voodoo serije ribbon mikrofona | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-01-2011 11:38 AM |